Bine ai venit!
|
| |
John Gottman, Julie Schwartz Gottman - Rețetă pentru dragoste - Curtea Veche Publishing
Precomandă

Rețetă pentru dragoste

Mai multă intimitate, comunicare și bucurie – 7 zile
49,00 lei

Precomandă! Livrările se vor efectua după 30 iulie!

Când v-ați mulțumit ultima oară unul celuilalt pentru un gest mărunt? Care e ultimul compliment pe care vi l-ați făcut? Dacă răspunsul întârzie, cartea aceasta vi se adresează.
JOHN GOTTMAN este un reputat psiholog clinician, profesor emerit la University of Washington și bine-cunoscut cercetător american în domeniul relațiilor de cuplu, pe care le studiază de mai bine de patru decenii. Prin observații științifice directe și prin analize extensive ale dinamicii de cuplu, a reușit să facă predicții din ce în ce mai precise cu privire la stabilitatea în cuplu și la rata divorțurilor, fiind recunoscut de către Psychotherapy Networker, în 2007, drept unul dintre cei mai influenți zece terapeuți ai ultimilor 25 de ani. Este cofondator al The Gottman Institute, care propune o abordare a relațiilor bazată pe cercetarea științifică, și semnează o serie de lucrări de referință pentru studiul relațiilor de cuplu. A primit de-a lungul timpului numeroase distincții din partea National Institute of Mental Health din SUA, precum și din partea altor instituții și asociații americane de psihologie. 

JULIE SCHWARTZ GOTTMAN deține un doctorat în psihologie. Este cofondatoare și președintă a The Gottman Institute și cofondatoare a companiei Affective Software. În 2021, a primit premiul pentru întreaga activitate din partea Psychotherapy Networker, pentru acțiuni revoluționare în terapia de cuplu. Câștigătoare a titlului „Psihologul anului“ oferit de statul Washington, este coautoare a unor cărți traduse în întreaga lume. De asemenea, este cocreatoarea foarte popularului workshop pentru cupluri „The Art and Science of Love“ și, împreună cu soțul ei, John Gottman, a creat programul Gottman Method Couples Therapy, predat în Statele Unite și în alte peste 15 țări.

John și Julie Gottman sunt cei mai renumiți experți când vine vorba despre stabilitatea în cuplu.

The Atlantic

O hartă către o căsnicie mai împlinită. Autorii au conceput recomandări simple menite să îi învețe pe parteneri să comunice eficient. Cartea conține încurajări călduroase pentru vindecarea problemelor din cuplu.

Kirkus Reviews

Fie că vă preocupă să rezolvați o problemă anume sau că vreți să vă bucurați din plin de căsnicia sau relația voastră, John și Julie Gottman, terapeuți specializați, vă vor îndrepta în direcția corectă. Nu există pereche care să nu profite de pe urma acestei cărți.

New York Journal of Books

Un ghid inteligent și direct, deloc clișeic, în care autorii – psihoterapeuți cu experiență – extrag lecții valoroase din poveștile clienților. O lectură obligatorie.

Publishers Weekly

O carte directă și cât se poate de onestă, care te umple de speranță.

Brené Brown

Soții Gottman sunt cei mai importanți cercetători și pedagogi americani din domeniul relațiilor de cuplu.

Time

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Rețetă pentru dragoste - Descriere și informații

Precomandă! Livrările se vor efectua după 30 iulie!

Bazându-se pe decenii de cercetare și analiză a relațiilor de cuplu, John și Julie Gottman adună în Rețetă pentru dragoste cele mai puternice ingrediente menite să vă consolideze relația. De-a lungul a șapte zile, veți învăța să vă dozați eficient grija și afecțiunea și să renunțați la tot ce dăunează sănătății cuplului: critica, disprețul, atitudinea defensivă și refuzul comunicării.

Informațiile rezultate din experiența îndelungată a autorilor, exemplele relevante și sfaturile ușor de pus în practică fac din această carte un ghid extrem de util, la îndemâna tuturor cuplurilor care simt că au ratat o etapă din clădirea relației lor. Având la bază o solidă cercetare științifică, rețeta iubirii propusă de soții Gottman explică pas cu pas care sunt ingredientele necesare și pașii indispensabili pentru dezvoltarea unei relații de durată.

Anul apariției: 2024

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 192

Traducere: Oana Popescu

Autor: John Gottman, Julie Schwartz Gottman

Titlu original: The Love Prescription

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1695-7