Răsfoiește rasfoieste

Stil de viață, nu dietă!
-10%

Stil de viață, nu dietă!

Ghid complet pentru o slăbire sănătoasă, rapidă și definitivă

42,00 lei

37,80 lei

Descriere

Această carte este, mai presus de toate, o invitaţie la echilibru — în ceea ce privește atât hrana, cât și activităţile cotidiene.
arrow-left

Este foarte ușor să cazi pradă dietelor înșelătoare, ce promit pierderi de greutate pe termen scurt, dar care nu fac altceva decât să provoace dezechilibre majore, fizice și psihice. Orice proiect trebuie gândit pe termen lung, iar obiectivele trebuie să fie realiste. Limitele, totuși, sunt făcute doar pentru a fi depășite, iar Valentin este alături de tine pentru a te sprijini când simţi că pierzi controlul asupra celui mai preţios bun al tău, exceptând sufletul: sănătatea propriului corp.

– Maria Lucia Hohan

arrow-left

Cei care vor citi această carte și sunt fumători, sunt convins, se vor lăsa, cei care mănâncă dezordonat își vor planifica mesele cu mai multă grijă, cei care dorm prost vor dormi adânc și se vor odihni extraordinar. E minunat să observi că te miști mult mai ușor și ai o condiţie fizică mult mai bună! Având în vedere vremurile în care trăim, activitatea sau mai degrabă sedentarismul, alimentaţia deficitară și lipsa ­timpului, cred că ­trebuie să ne gândim mai serios la noi și la sănătatea noastră. Va veni o vreme când ne vom mulţumi. Eu, deocamdată, spun: Mulţumesc, Valentin!

– Virgil Ianțu

Detalii

Anul apariției: 2017
Format: 15.5 x 22.0 cm
Număr pagini: 176
Ediția: a II-a
Autor: Valentin Vasile
Cod produs: 978-606-588-953-8
Despre autor

Valentin Vasile

Valentin Vasile (n. 1977) a urmat studii de biomecanică corporală la Federația Română de Culturism și Fitness, Școală Națională de Antrenori și ANEFS, după care s-a specializat în nutriție sportivă și nutriție pentru pierderea în greutate la Anatecor și la Școală Națională de Antrenori. Pentru că și-a dorit să încerce și să știe din cât mai multe discipli... >