Bine ai venit!
|
| |
Valentin Vasile - Stil de viață, nu dietă! - Curtea Veche Publishing
-10%

Stil de viață, nu dietă!

Ghid complet pentru o slăbire sănătoasă, rapidă și definitivă
37,80 lei 42,00 lei
Această carte este, mai presus de toate, o invitaţie la echilibru — în ceea ce privește atât hrana, cât și activităţile cotidiene.

Valentin Vasile (n. 1977) a urmat studii de biomecanică corporală la Federația Română de Culturism și Fitness, Școală Națională de Antrenori și ANEFS, după care s-a specializat în nutriție sportivă și nutriție pentru pierderea în greutate la Anatecor și la Școală Națională de Antrenori. Pentru că și-a dorit să încerce și să știe din cât mai multe discipline sportive, în continuare a urmat cursuri și a acumulat certificări în cycling (Schwinn Cycling), body pump, antrenament funcțional (cursurile lui Matthew Griffin și ale Giovannei Ventura), khai-bo (profesor i-a fost chiar Troy Dureh, inventatorul conceptului), antrenamente metabolice (cursuri absolvite la Praga, sub îndrumarea lui Julio Papi și a Giovannei Ventura), aqua gym (cu Peter Ambjorn) și diverse cursuri de psihologie și coaching (Process Communication Model).

A absolvit cursurile academiei americane ISSA (Internațional Sports Sciences Academy), obținând astfel certificarea internațională în nutriție pentru pierderea în greutate și nutriție sportivă, și a obținut titlul de master trainer în bodybuilding și fitness la Școală Națională de Antrenori România. În 2010 a câștigat titlul de antrenorul anului al World Class Health Academy România. În acest moment este coordonatorul proiectului Revvolution, un sistem holistic de remodelare corporală care funcționează după un sistem conceput de Valentin Vasile, care îmbină sportul, nutriția și psihonutritia, precum și alte instrumente ajutătoare în procesul de adoptare a unui stil de viață sănătos. 

În îndelungată să carieră, a scris peste 100 de articole în publicații de specialitate. Programul de sport și nutriție elaborat de Valentin Vasile a ajutat mii de oameni să obțină rezultate remarcabile: să piardă în greutate și să își schimbe radical stilul de viață.

Este foarte ușor să cazi pradă dietelor înșelătoare, ce promit pierderi de greutate pe termen scurt, dar care nu fac altceva decât să provoace dezechilibre majore, fizice și psihice. Orice proiect trebuie gândit pe termen lung, iar obiectivele trebuie să fie realiste. Limitele, totuși, sunt făcute doar pentru a fi depășite, iar Valentin este alături de tine pentru a te sprijini când simţi că pierzi controlul asupra celui mai preţios bun al tău, exceptând sufletul: sănătatea propriului corp.

Maria Lucia Hohan

Cei care vor citi această carte și sunt fumători, sunt convins, se vor lăsa, cei care mănâncă dezordonat își vor planifica mesele cu mai multă grijă, cei care dorm prost vor dormi adânc și se vor odihni extraordinar. E minunat să observi că te miști mult mai ușor și ai o condiţie fizică mult mai bună! Având în vedere vremurile în care trăim, activitatea sau mai degrabă sedentarismul, alimentaţia deficitară și lipsa ­timpului, cred că ­trebuie să ne gândim mai serios la noi și la sănătatea noastră. Va veni o vreme când ne vom mulţumi. Eu, deocamdată, spun: Mulţumesc, Valentin!

Virgil Ianțu

Stil de viață, nu dietă! - Descriere și informații

Oricine poate slăbi sănătos, într-un ritm normal, pentru a ajunge la greutatea optimă, a dobândi o formă fizică de invidiat și a evita fluctuaţiile ulterioare.

Bonusuri? Energie mai multă, o viaţă sexuală excelentă și o perspectivă optimistă asupra vieţii.

„Motivaţia te ajută să începi, puterea obiceiurilor te ajută să continui“, spune Valentin Vasile.

Știi deja că slăbitul prin diete nu este unul de durată. Cartea aceasta îţi arată și de ce. În plus, poţi afla ce strategie ţi se potrivește cel mai bine. Dar și cum să pui în practică cei cinci pași absolut necesari pentru o slăbire de durată.

Autorul prezintă într-o manieră exactă proprietăţile alimentelor, cantităţile care ar trebui consumate, asocierile care se pot face între felurite produse alimen­tare, precum și combinaţiile care trebuie evitate.

Anul apariției: 2017

Format: 15.5 x 22.0 cm

Număr pagini: 176

Ediția: a II-a

Autor: Valentin Vasile

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-953-8