Bine ai venit!
|
| |
Rob Carter III, Kirti Salwe Carter - Carte dezvoltare personală-Deșteptarea - Curtea Veche Publishing
-30%

Carte dezvoltare personală-Deșteptarea

Un început de zi mai bun
34,30 lei 49,00 lei
Oare e posibil să îți începi ziua mai bine? Rob Carter și Kirti Salwe Carter, medici cu o bogată experiență, sunt convinși că da. Și îți propun strategii inspirate atât din studiile recente în domeniu, cât și din medicina alternativă.

ROBERT CARTER III, născut în Lake Charles, Louisiana, este ofițer al armatei Statelor Unite și expert în fiziologie umană integrativă și perfor-manță umană. A avut misiuni militare în Germania, Franța, Afganistan, Washington, D.C. și la Casa Albă, în calitate de asistent social militar pen-tru Administrația Obama.

Este doctor în științe biomedicale și fiziologie medicală și deține un master în sănătate publică în domeniul epidemiolo-giei bolilor cronice. Face parte din numeroase consilii editoriale științifice, este revizor științific pentru 14 reviste științifice și medicale și membru al American College of Sports Medicine (FACSM) și al American Institute of Stress (FAIS).

A publicat peste 100 de articole științifice, rezumate și rapoarte tehnice despre performanța umană, meditația bazată pe respirație, nutriție, nevoia de apă, traume și medicina mediului în reviste precum New England Journal of Medicine, Journal of the American Medical Association, Nutrition Reviews și Journal of Applied Physiology.

KIRTI SALWE CARTER, născută în Pune, India, a urmat studiile me-dicale în țara natală, unde și-a desfășurat activitatea ca medic de terapie intensivă înainte de a se muta în Texas pentru continuarea studiilor post-u niversitare în domeniul sănătății publice.

În 2010, a absolvit masterul în sănătate publică la Health Science Center de la Universitatea din North Texas din Fort Worth. Este membră a American Institute of Stress (FAIS). Are peste 18 ani de experiență în meditație și tehnici de respirație, iar de zece ani susține seminare de wellness.

Și-a publicat cercetările despre performanța umană, ergonomie și meditație bazată pe respirație în mai multe reviste de top, cum ar fi World Journal of Clinical Cases, Journal of Visual Experiments și Journal of Environmental and Public Health.

O carte minunată, practică, plină de sfaturi și tehnici menite să îți stimuleze creierul încă de dimineață, ca să fii mai activ pe tot parcursul zilei.

Jack Canfield

Deșteptarea e o carte excelentă. Autorii, dr. Robert și dr. Kirti Carter, îmbină exercițiile practice pentru o stare de spirit mai bună cu o doză de creativitate, într-un mod inovativ și interesant. Fă-ți un bine și citește această carte.

Dr. Gay Hendricks

Deșteptarea este un îndemn revigorant pentru toți cei care aspiră să trăiască clipa și să profite la maximum de momentele efemere. Cartea este un ghid captivant pentru înțelegerea propriei persoane, ajutându-te să fii mai bun. Zi de zi, îți permite să urmezi o cale mai dreaptă spre îndeplinirea obiectivelor, spre descoperirea visurilor și speranțelor pentru care viața merită trăită.

Christopher Phillips

Carte dezvoltare personală-Deșteptarea - Descriere și informații

Deși creierul reptilian, sau Șopârla, partea primitivă a cre­ierului uman, și Magicianul, partea evoluată, ne influențea­ză alternativ starea de spirit, reacțiile și deciziile, rămâne la latitudinea noastră să ne construim o dimineață plină de energie, care să dea tonul zilei. Cum? De exemplu, am putea să punem bazele autodisciplinei și să transformăm exercițiile fizice într-­o prioritate.


Deșteptarea oferă informații despre factori care ne influ­ențează organismul: ritmul circadian, secreția cortizolului, dimensiunea creierului la trezire, stabilirea unei rutine clare dimineața devreme. E bine să știi. Nu numai pentru un început de zi mai bun, ci și pentru o viață mai bună.

Anul apariției: 2022

Format: 14.5 x 20.5 cm

Număr pagini: 300

Traducere: Felicia Luca

Autor: Rob Carter III, Kirti Salwe Carter

Titlu original: The Morning Mind. How to Use Your Brain to Master Your Day and Supercharge Your Life

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1362-8