Bine ai venit!
|
| |
Autor

Rob Carter III

Rob Carter III - Carti

ROBERT CARTER III, născut în Lake Charles, Louisiana, este ofițer al armatei Statelor Unite și expert în fiziologie umană integrativă și perfor-manță umană. A avut misiuni militare în Germania, Franța, Afganistan, Washington, D.C. și la Casa Albă, în calitate de asistent social militar pen-tru Administrația Obama.

Este doctor în științe biomedicale și fiziologie medicală și deține un master în sănătate publică în domeniul epidemiolo-giei bolilor cronice. Face parte din numeroase consilii editoriale științifice, este revizor științific pentru 14 reviste științifice și medicale și membru al American College of Sports Medicine (FACSM) și al American Institute of Stress (FAIS).

A publicat peste 100 de articole științifice, rezumate și rapoarte tehnice despre performanța umană, meditația bazată pe respirație, nutriție, nevoia de apă, traume și medicina mediului în reviste precum New England Journal of Medicine, Journal of the American Medical Association, Nutrition Reviews și Journal of Applied Physiology.