Bine ai venit!
|
| |
Lisa Mosconi - Carte dezvoltare personală-Hrană pentru creier - Curtea Veche Publishing
-30%

Carte dezvoltare personală-Hrană pentru creier

Dezvoltă-ți puterea cognitivă prin nutriție
40,60 lei 58,00 lei
Lisa Mosconi demonstrează că nevoile creierului sunt diferite de ale celorlalte organe și că multe dintre recomandările nutriționale obișnuite se pot dovedi chiar periculoase pentru el.

Lisa Mosconi este directoarea programului Women’s Brain Initiative, profesoară de neuroștiințe și autoarea câtorva cărți devenite bestselleruri. Și-a luat doctoratul în neuroștiințe și medicină nucleară, are un atestat de nutriționist și unul de specialist în îngrijire medicală holistică.

A publicat peste o sută de articole în reviste medicale prestigioase, printre care Nature Medicine, Journal of Medical Association și The British Medical Journal, și a ținut peste optzeci de conferințe, difuzate pe canale TV precum CNN, CBS și NBC.

Lisa Mosconi subliniază legătura dintre dietă și buna funcționare a creierului.

Forbes

Dacă ți-a trecut vreodată prin minte că îi poți da creierului o hrană mai bună ca să gândești mai bine, atunci trebuie neapărat să citești această carte.

New York Post

O schimbare importantă pe care cu toții ar trebui să o luăm în considerare: să fim atenți la cum ne face mâncarea să ne simțim, nu la cum ne face să arătăm. Întocmai motivul pentru care noua carte a Lisei Mosconi este ca o gură de aer proaspăt!

Psychology Today

Devino mai inteligent mâncând bunătăți precum somonul marinat preparat după rețeta acestei specialiste în nutriție cu adevărat geniale.

Marie Claire

Am învățat foarte multe lucruri de-a lungul timpului din lucrările lui Mosconi. Pornind din laborator și ajungând în bucătărie, ideile ei valoroase sunt completate cu recomandări pe care oricine le poate urma.

Richard S. Isaacson

Într-o epocă în care confuzia despre ce trebuie sau nu trebuie să mâncăm este la ordinea zilei, cartea lui Mosconi e ca un far călăuzitor. Autoarea ne oferă sfaturi care pot fi urmate cu ușurință în viața de zi cu zi, însoțite de știința din spatele lor, care este deopotrivă încântătoare și accesibilă. O lectură obligatorie!

Elissa Epel

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Hrană pentru creier - Descriere și informații

Când afirmăm că suntem ceea ce mâncăm, ar trebui să avem în vedere în primul rând creierul, cu structura și funcțiile sale. Nu doar gândirea și capacitatea de memorare, ci și dispoziția sufletească și voința depind, mai mult decât ne convine să credem, de nutriție. De asemenea, de multe ori uităm sau ignorăm faptul că tot ce consumăm poate avea un efect direct, de lungă durată, ba chiar ireversibil asupra organului-minune.


Autoarea acestei cărți a copilărit în Italia, într-una dintre acele zone în care oamenii sunt sănătoși, fericiți, sociabili și trăiesc până la adânci bătrâneți. Iar asta se datorează în primul rând, după cum i-au confirmat-o studiile de specialitate, dietei lor mediteraneene. Ajunsă în Statele Unite, a făcut o comparație cu obiceiurile alimentare de acolo, iar concluziile au fost alarmante.

Anul apariției: 2021

Format: 14.5 × 20.5 cm

Număr pagini: 408

Traducere: Elena Ceciu

Autor: Lisa Mosconi

Titlu original: Brain Food

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1027-6