Bine ai venit!
|
| |
Autor

Valentin Vasile

Valentin Vasile - Carti

Valentin Vasile (n. 1977) a urmat studii de biomecanică corporală la Federația Română de Culturism și Fitness, Școală Națională de Antrenori și ANEFS, după care s-a specializat în nutriție sportivă și nutriție pentru pierderea în greutate la Anatecor și la Școală Națională de Antrenori. Pentru că și-a dorit să încerce și să știe din cât mai multe discipline sportive, în continuare a urmat cursuri și a acumulat certificări în cycling (Schwinn Cycling), body pump, antrenament funcțional (cursurile lui Matthew Griffin și ale Giovannei Ventura), khai-bo (profesor i-a fost chiar Troy Dureh, inventatorul conceptului), antrenamente metabolice (cursuri absolvite la Praga, sub îndrumarea lui Julio Papi și a Giovannei Ventura), aqua gym (cu Peter Ambjorn) și diverse cursuri de psihologie și coaching (Process Communication Model).

A absolvit cursurile academiei americane ISSA (Internațional Sports Sciences Academy), obținând astfel certificarea internațională în nutriție pentru pierderea în greutate și nutriție sportivă, și a obținut titlul de master trainer în bodybuilding și fitness la Școală Națională de Antrenori România. În 2010 a câștigat titlul de antrenorul anului al World Class Health Academy România. În acest moment este coordonatorul proiectului Revvolution, un sistem holistic de remodelare corporală care funcționează după un sistem conceput de Valentin Vasile, care îmbină sportul, nutriția și psihonutritia, precum și alte instrumente ajutătoare în procesul de adoptare a unui stil de viață sănătos. 

În îndelungată să carieră, a scris peste 100 de articole în publicații de specialitate. Programul de sport și nutriție elaborat de Valentin Vasile a ajutat mii de oameni să obțină rezultate remarcabile: să piardă în greutate și să își schimbe radical stilul de viață.