Bine ai venit!
|
| |

Confesiunea unui nutriționist

Mecanismele psihologice ale slăbitului
27,00 lei
Ceea ce ne ține pe loc sunt acele voci interioare care ne spun că suntem prea grași sau prea slabi, nu îndeajuns de buni, nu perfecți. Dar toate aceste voci pot fi reduse la tăcere cu un singur gând, anume că situația noastră actuală, felul în care suntem în momentul de față nu reflectă cine suntem noi de fapt și nu reprezintă starea în care vom rămâne pentru tot restul vieții, cel puțin dacă decidem cu fermitate că vrem să ne schimbăm.

Valentin Vasile (n. 1977) a urmat studii de biomecanică corporală la Federația Română de Culturism și Fitness, Școală Națională de Antrenori și ANEFS, după care s-a specializat în nutriție sportivă și nutriție pentru pierderea în greutate la Anatecor și la Școală Națională de Antrenori. Pentru că și-a dorit să încerce și să știe din cât mai multe discipline sportive, în continuare a urmat cursuri și a acumulat certificări în cycling (Schwinn Cycling), body pump, antrenament funcțional (cursurile lui Matthew Griffin și ale Giovannei Ventura), khai-bo (profesor i-a fost chiar Troy Dureh, inventatorul conceptului), antrenamente metabolice (cursuri absolvite la Praga, sub îndrumarea lui Julio Papi și a Giovannei Ventura), aqua gym (cu Peter Ambjorn) și diverse cursuri de psihologie și coaching (Process Communication Model).

A absolvit cursurile academiei americane ISSA (Internațional Sports Sciences Academy), obținând astfel certificarea internațională în nutriție pentru pierderea în greutate și nutriție sportivă, și a obținut titlul de master trainer în bodybuilding și fitness la Școală Națională de Antrenori România. În 2010 a câștigat titlul de antrenorul anului al World Class Health Academy România. În acest moment este coordonatorul proiectului Revvolution, un sistem holistic de remodelare corporală care funcționează după un sistem conceput de Valentin Vasile, care îmbină sportul, nutriția și psihonutritia, precum și alte instrumente ajutătoare în procesul de adoptare a unui stil de viață sănătos. 

În îndelungată să carieră, a scris peste 100 de articole în publicații de specialitate. Programul de sport și nutriție elaborat de Valentin Vasile a ajutat mii de oameni să obțină rezultate remarcabile: să piardă în greutate și să își schimbe radical stilul de viață.

Deși se referă în principal la modul în care ne hrănim și trăim, la nutriție și sport, ideile și sfaturile pe care le-am găsit în carte se pot aplica, mutatis mutandis, în toate domeniile în care ne luptăm cu limitele, cu plăcerea, cu lenea sau cu obișnuința.

Gabriel Zbârcea

A fi echilibrați în felul în care ne trăim viața este un lucru minunat, a fi perfecți este imposibil și chiar periculos. În toți anii aceștia, în care m-am antrenat să trăiesc perfect, am învățat pe propria piele că fiecare poftă pe care o interiorizăm, pe care o încuiem în subconștient, ajunge să fie transformată în frustrare și tensiune.

Valentin Vasile

Nu aș fi crezut vreodată că cineva mă va convinge, atât de repede și cu atâta blândețe, să renunț la obiceiurile proaste din viața mea. Doar în fața pasiunii lui Valentin Vasile pentru o viață sănătoasă am înțeles că justificările mele nu aveau sens. Îl admir pe Valentin pentru implicarea lui 100% în lucrul cu noi, toți cei care au nevoie de o schimbare a stilului de viață.

Feli Donose

Valentin este un munte de cunoștințe în domeniu, este mereu la curent cu tot ce se întâmplă în industria de profil, are intuiție și o putere fantastică de sinteză, izbutind să adapteze la nivel individual informația pe care o deține. Și, poate cel mai important lucru, te face să te simți bine în pielea ta.

Adrian Despot

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Confesiunea unui nutriționist - Descriere și informații

Nu-i da trecutului puterea să îți definească viitorul.


Când vei deveni conștient de importanța crucială pe care starea ta de echilibru fizic și psihic o are asupra calității vieții, când vei trăi în prezent, fără să-ți mai întocmești planuri de schimbare care încep mereu de mâine, de luni sau de săptămâna viitoare, doar atunci vei vedea cât de simplu și de limpede va fi totul. Vei înțelege cum un lucru care acum ți se pare extrem de complicat va deveni deodată ceva natural și vei prelua controlul asupra minții și corpului tău.

Anul apariției: 2017

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 160

Autor: Valentin Vasile

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-935-4