Bine ai venit!
|
| |
Shaun Usher - Părinți. Mama - Curtea Veche Publishing
-10%

Părinți. Mama

Seria Scrisori remarcabile
45,00 lei 50,00 lei
Seria include scrisori expediate de: E.B. White, George Bernard Shaw, Sylvia Plath, Laura Dern, Baya Hocine, Louisa May Alcott, Anne Frank, Richard Wagner, Groucho Marx, Che Guevara, Ted Hughes, Katherine Mansfield, Arthur Conan Doyle și mulți alții.

Shaun Usher este scriitor britanic și deținătorul popularelor bloguri lettersofnote.com și listsofnote.com. Îi place să colecționeze scrisori vechi și cărți frumoase și își petrece timpul căutând corespondență și întocmind liste de lucruri pe care să le împărtășească cu ceilalți. În 2009, pasiunea sa pentru scrisori vechi s‑a concretizat în lansarea website‑ului lettersofnote.com, un muzeu online vizitat de peste o sută de milioane de ori. Acestea au fost publicate patru ani mai târziu, într‑o serie tematică, devenită în scurt timp bestseller. Usher locuiește în Manchester împreună cu soția sa, Karina, și cei doi băieți ai lor.

O experiență literară fabuloasă.

Big Issue

O culegere cu cele mai distractive, inspiratoare și mai emoționante scrisori, realizată de fondatorul fenomenului global lettersofnote.com.

Canon Gate

Literalmente cea mai plăcută colecție imaginabilă. Fiecare pagină este o încântare.

Spectator

O compilație prezentată într-un mod glorios.

Financial Times

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Părinți. Mama - Descriere și informații

În Scrisori remarcabile. Părinți, Shaun Usher reunește o corespondență plină de iubire, umor și înțelepciune cu și despre părinți. Cartea este structurată în două părți: partea întâi, Mama, și partea a doua, Tata. Fiecare parte conține 30 de scrisori despre viața și rolul de părinte – dar și de copil –, cu sfaturi și speranțe pentru viitor, scrise în momente de pură bucurie sau dezamăgire și tristețe.

Anul apariției: 2022

Format: 11 × 17 cm

Număr pagini: 288

Traducere: Ioana Manolache

Autor: Shaun Usher

Titlu original: Letters of Note. Mothers

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1217-1