Maurice J. Elias
BIOGRAFIE

Maurice J. Elias este profesor în cadrul Departamentului de Psihologie al Universității Rutgers, precum și director al câtorva programe de formare și de cercetare din cadrul aceleiași instituții. A fost președinte al Society for Community Research and Action/Division of Community Psychology din cadrul Asociației Americane de Psihologie și a primit de-a lungul timpului numeroase premii de profil, dintre care cel mai recent este Sanford McDonnell Award for Lifetime Achievement in Character Education.

Ține conferințe în Statele Unite ale Americii și în lume pe teme precum inteligența emoțională a elevilor, succesul școlar și dezvoltarea socio-emoțională, subiecte despre care a scris multe cărți pentru specialiști, părinți, educatori și chiar pentru copii. Colaborează cu Colegiul St. Elizabeth în elaborarea unui program online acreditat de instruire la clasă în ceea ce privește dezvoltarea socio-emoțională și a caracterului. 

Inteligența emoțională în educația copiilor
-15%

45,00 lei

38,25 lei

Descriere Pornind de la principiile expuse de Daniel Goleman în bestsellerul său, Inteligenţa emoţională, autorii îţi propun metode inedite de educaţie, precum şi exerciţii practice care te pot ajuta într-un mod concret la creşterea şi dezvoltarea psiho-emoţională a copilului tău.