Bine ai venit!
|
| |
Thomas Armstrong - Ești mai inteligent decât crezi - Curtea Veche Publishing
-15%

Ești mai inteligent decât crezi

Un ghid al inteligenţelor multiple, pentru copii
34,00 lei 40,00 lei
Ghici ce? Ești mai inteligent decât crezi! Să fii inteligent înseamnă mai mult decât să iei note bune în general, inclusiv la testele de la școală. Înseamnă mai mult decât să citești bine, să rezolvi rapid probleme de matematică și să memorezi lucruri. Înseamnă mai mult decât să ai un IQ ridicat.

Dr. Thomas Armstrong (n. 3 septembrie 1899) este un autor care a câştigat numeroase premii şi un orator cu 30 de ani de experienţă didactică. A scris 17 cărţi, care au văzut lumina tiparului în peste un milion de exemplare, printre care şi Multiple Intelligences in the Classroom; a publicat numeroase articole pentru periodice ca Parenting, Ladies’ Home Journal, Family Circle şi altele; de asemenea, a apărut la diverse posturi de televiziune şi de radio naţionale şi internaţionale, de la emisiunea Today a postului NBC până la postul BBC. Locuieşte în California, împreună cu soţia sa, dr. Barbara Turner, care este psihoterapeut.

Ești mai inteligent decât crezi - Descriere și informații

Psihologul dr. Howard Gardner a studiat modul în care învață copiii și adulții. A descoperit că există multe moduri în care poți da dovadă de inteligență. De exemplu, poți avea inteligență muzicală. Sau inteligență socială. Poți avea chiar inteligența naturii. Teoria inteligențelor multiple a lui Gardner a schimbat modul în care profesorii din întreaga lume predau în școli.

Dar nu trebuie să aștepți ca să-ți spună cineva despre toate acestea. Le poți învăța singur. Le poți aplica în viața ta începând de acum. Această carte îți va arata cum să faci acest lucru.

Citește această carte pentru:

- a învăța despre opt tipuri diferite de inteligență și ce înseamnă ele;

- a afla pe care dintre ele le ai (indiciu: deja le ai pe toate opt, doar că în grade diferite);

- a profita la maximum de cele mai dezvoltate tipuri de inteligență ale tale;

- a îmbunătăți celelalte tipuri de inteligență pe care le ai;

- a folosi toate cele opt tipuri de inteligență la școală, acasă și oriunde te duci;

- a descoperi mai multe despre cine ești și cine poți deveni;

- a ințelege mai bine oamenii din jurul tău și a te înțelege mai bine cu ei;

- a privi către viitor și a te gândi cum îți vei folosi tipurile de inteligență atunci când vei crește;

Testele scurte te ajută să identifici numeroasele moduri în care poți da dovadă de inteligență. Casetele „Știai că...“ te amuză cu lucruri fascinante. De asemenea, modurile amuzante de a-ți îmbunătăți diversele tipuri de inteligență sunt niste sugestii ușor de pus in practică. Recomandările de la sfârșitul fiecărui capitol îți indică reviste, cărți, organizații și website-uri de unde poți invăța chiar mai multe. Pentru că nu este vorba despre cât de inteligent ești, ci despre modul în care dai dovadă de inteligență.

Anul apariției: 2019

Format: 17 x 23 cm

Număr pagini: 224

Ediția: a II-a

Traducere: Laura Dana Boga

Autor: Thomas Armstrong

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0211-0