Bine ai venit!
|
| |
Sadhguru - Carte dezvoltare personală-Ebook Inginerie interioară - Curtea Veche Publishing
Digital

Carte dezvoltare personală-Ebook Inginerie interioară

Ghidul unui yoghin către starea de bucurie
Înțelepciunea distilată în această carte accesibilă, profundă și captivantă le oferă cititorilor instrumente testate în timp, actuale, vii, inedite.

SADHGURU este yoghin, mistic și vizionar, una dintre vocile cele mai influente ale acestor vremuri. Președinții Indiei i-au acordat de-a lungul timpului trei premii, inclusiv cel mai mare premiu civil anual din țară, Padma Vibhushan. Este singurul indian în viață care a fost premiat de către trei președinți diferiți.

Scriitor aflat pe lista New York Times a celor mai bine vândute titluri, Sadhguru este un orator bine-cunoscut și formator de opinii renumit pe plan internațional.

A vorbit la diferite forumuri din întreaga lume, inclusiv la sediul mondial al ONU, sediul UNESCO, Forumul Economic Mondial, Banca Mondială, Camera Lorzilor, TED, sediile Microsoft și Google. De asemenea, a fost invitat să vorbească la instituții educaționale de top, printre care Oxford, Stanford, Harvard, Yale, Wharton și MIT.

De-a lungul anilor, Sadhguru a lansat inițiative ecologice de amploare. Proiectele „GreenHands", „Rally for Rivers" și „Cauvery Calling" răspund nevoii urgente de a crește acoperirea cu vegetație, de a revitaliza râurile din India și de a restaura sănătatea solului. Ca parte a inițiativei „Conscious Planet", a lansat cea mai mare mișcare populară din lume, „Save Soil", care a atins până în prezent peste 4 miliarde de oameni. Aceste inițiative au fost recunoscute la nivel mondial ca fiind decisive pentru stabilirea unui model de dezvoltare economică durabilă din punct de vedere ecologic și echitabilă din punct de vedere social.

Implicarea lui Sadhguru cu viața este precum o sărbătoare, care include participare activă în domenii diverse, precum arhitectura, designul vizual, poezia, pictura, sportul, muzica, aviația și motociclismul.

Pentru mai multe informații, accesează isha.sadhguru.org.

Inginerie interioară e o lectură fascinantă privind perspectivele și învățăturile lui Sadhguru. Dacă ești pregătit, cartea e un instrument care te va ajuta să îți trezești inteligența interioară, geniul suprem ultim, care reflectă înțelepciunea cosmosului.

Deepak Chopra

Găsesc inspirație în capacitatea lui Sadhguru de a simți bucurie, în exuberanța sa pentru viață, în profunzimea și în amploarea curiozității și cunoașterii sale. Cartea sa este plină de clipe de minunare, de uimire și de provocare intelectuală. O recomand cu toată convingerea oricui este interesat de transformarea de sine.

Mark Hyman

Sadhguru este, din toate punctele de vedere, un om remarcabil. Pentru nenumărați oameni din întreaga lume, este un ghid spiritual luminos. În această carte, cea mai reprezentativă a sa, își transpune experiențele personale și perspectivele profunde care au dus la transformarea vieții și a conștiinței sale. Mai mult decât atât, ne pune la dispoziție un program practicat pentru transformare personală, care își are sursa în venerabilele învățături ale maeștrilor yoghini care continuă să îl inspire. Contrariantă și coerentă, străveche și contemporană, Inginerie interioară este o invitație plină de iubire ca să trăim cea mai bună viață posibilă și o garanție profundă cu privire la motivul și metoda prin care să facem asta.

Sir Ken Robinson

Carte dezvoltare personală-Ebook Inginerie interioară - Descriere și informații

Vizionar, mistic și yoghin, Sadhguru le prezintă cititorilor occidentali știința clasică a yoga. Practica hatha yoga este doar una dintre cele opt ramuri ale corpului de cunoștințe care este yoga. De fapt, yoga este un sistem sofisticat de împuternicire de sine, capabil să valorifice și să activeze energiile interioare în așa fel încât corpul și mintea ta să funcționeze la capacitate optimă. Este un mijloc de a crea situațiile interioare exact așa cum ți le dorești, transformându-te în arhitectul propriei bucurii.

În cartea sa transformatoare, Sadhguru relatează povestea propriei treziri, de la un băiat cu o afinitate neobișnuită pentru lumea naturală la un tânăr temerar care a traversat continentul indian pe motocicletă. Sadhguru relatează momentul iluminării sale pe un vârf de munte din sudul Indiei, unde timpul s-a oprit și el s-a schimbat radical. În calitate de fondator al Isha, o organizație dedicată cauzelor umanitare, luminează calea pentru milioane de oameni. Termenul guru, subliniază el, înseamnă „cel care alungă întunericul, cineva care îți deschide ușa. Ca guru, nu am nicio doctrină de predat, nicio filozofie de împărtășit, nicio credință de propagat. Și asta pentru că singura soluție pentru toate relele care năpăstuiesc omenirea este transformarea de sine. Transformarea de sine înseamnă că nimic din ceea ce era vechi nu mai rămâne. Este o schimbare dimensională a modului în care percepi și experimentezi viața.“ Inginerie interioară prezintă un mod revoluționar de a ne gândi la autonomia și umanitatea noastră și oportunitatea de a obține o viață plină de bucurie.

Anul apariției: 2024

Format: e-book

Traducere: Bogdan Ghiurco

Autor: Sadhguru

Titlu original: INNER ENGINEERING: A Yogi`s Guide to Joy

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1587-5