Cele șapte legi spirituale din yoga
-15%

Cele șapte legi spirituale din yoga

Descriere

Scopul cărţii de faţă este acela de a reintroduce spiritualitatea în practica actuală a exerciţiilor yoga. Principiile şi tehnicile yoga descrise în acest ghid reprezintă cheia pentru a vă debloca potenţialul creator infinit, capacitatea de a oferi iubire şi compasiune, dar şi abilitatea de a dobândi succes în toate planurile vieţii.
arrow-left

Această carte scoate yoga din zona misterioasă şi o aduce în lumea minunată a pragmatismului. Veţi dori să începeţi practicile yoga imediat după citirea primelor pagini.

– Dr. Wayne W. Dyer

arrow-left

Este, fără îndoială, cea mai valoroasă carte pe care am citit-o vreodată. Nu e doar o explorare lucidă şi clară a filozofiei şi tehnicilor yoga, ci şi o perspectivă asupra naturii realităţii, ce poate vindeca făcând un tot unitar din om şi planetă.

– Dr. Jean Houston

arrow-left

Într-o lume ce are nevoie de vindecare şi puritate, această nestemată scrisă de Deepak Chopra şi David Simon ne oferă o rază de lumină spre pace şi speranţă.

– Dr. Vasant Lad

Detalii

Anul apariției: 2012
Format: 13.0 × 20.0 cm
Număr pagini: 240
Traducere: Iustina Cojocaru
Autor: Dr. Deepak Chopra, Dr. David Simon
Cod produs: 978-606-588-400-7
Despre autor

Deepak Chopra

Dr. Deepak Chopra (n. 22 octombrie 1946), american de origine indiană, este cel mai cunoscut şi mai respectat practician în domeniul medicinei alternative. Fiind specializat în medicină internă şi endocrinologie, Chopra a predat în şcolile medicale din cadrul universităţilor Tufts, Boston şi Harvard. A lucrat şi ca şef de secţie la New England Memorial Hospital din... >

Dr. David Simon

Dr. David Simon este un pionier în domeniul medicinei holistice. După finalizarea studiilor universitare, a urmat câteva stagii diferite de specializare în universităţile din San Diego şi Colorado. Şi-a început practica privată în domeniul neurologiei, apoi a fost şef de secţie şi director medical în Centrul de Reabilitare Neurologică şi în Laboratorul de Neurofizi... >

citeşte mai mult

Cărți de același autor

Al treilea Iisus
icon-favorite
-15%
34,00 lei

Produse asemănătoare

Forța binelui!
icon-favorite
-15%
45,00 lei
Cartea somnului
icon-favorite
-15%
40,00 lei
Ce înseamnă fericirea
icon-favorite
-35%
35,00 lei

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
152,00 lei
icon-favorite
140,00 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
227,00 lei
icon-favorite