Bine ai venit!
|
| |
Sharon Salzberg - Carte dezvoltare personală-Ebook O schimbare reală - Curtea Veche Publishing
Digital

Carte dezvoltare personală-Ebook O schimbare reală

Vindecarea noastră și a lumii prin mindfulness
Cu ajutorul exercițiilor propuse în carte, vom încerca (și vom reuși) să îmblânzim anxietatea, stresul și haosul interior, provocând o transformare personală care se va reflecta și la exterior.

Sharon Salzberg (n. 1952) este cel mai vândut autor și profesor de practici de meditație budistă în Occident. În 1974, a cofondat Insight Meditation Society la Barre, Massachusetts, cu Jack Kornfield și Joseph Goldstein. Accentul ei este pus pe metodele vipassanā (perspicacitate) și mettā (bunătatea iubitoare). Toate aceste metode își au originea în tradiția budistă Theravada.

În această epocă marcată de anxietate, suferință și conflict, Sharon Salzberg, o autoritate remarcabilă în domeniul meditației compasiunii, ne oferă întocmai înțelepciunea de care avem nevoie: prin mindfulness, ne îndeamnă să trecem la acțiune. Acesta nu este genul de mindfulness practicat în izolare pe un vârf de munte. Autoarea știe ce înseamnă să suferi și să te vindeci, să lupți și să cazi la pace, să te temi și să-ți găsești curajul.

Susan Cain

Sharon Salzberg ne reamintește cu înțelepciune că trăim într-o lume profund interconectată. Citește cartea, pătrunde-i mesajul și apoi împărtășește-l lumii întregi!

Omid Safi

Un adevărat dar pentru toată umanitatea, aflată la o răscruce în evoluția ei, care ne ajută să ne cultivăm limpezimea necesară pentru a ne transforma viața atât la nivel personal, cât și colectiv. Sharon Salzberg ne călăuzește spre dobândirea rezilienței pentru a contribui cu mai multă grijă și compasiune la lumea înconjurătoare.

Dan Siegel

Carte dezvoltare personală-Ebook O schimbare reală - Descriere și informații

Furie, suferință, epuizare. Toate acestea fac inerent parte din viața noastră de zi cu zi. Dar mai este o cale. Prin practicarea meditației și a compasiunii, Sharon Salzberg ne arată cum putem avea o viață plină de însemnătate, de iubire și de grijă pentru noi înșine și pentru ceilalți fără să rămânem ancorați singurătate și frică. Meditația și mindfulnessul nu presupun nici izolare, nici retragere. Dimpotrivă, ele ne reamintesc că suntem toți interconectați și că fiecare dintre noi are puterea (și obligația) de a aduce o schimbare lumii din jur pornind de la sine.

Anul apariției: 2022

Format: e-book

Traducere: Bogdan Ghiurco

Autor: Sharon Salzberg

Titlu original: Real Change. Mindfulness to Heal Ourselves and the World

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1335-2