Bine ai venit!
|
| |
Autor

Sadhguru

Sadhguru - Carti

SADHGURU este yoghin, mistic și vizionar, una dintre vocile cele mai influente ale acestor vremuri. Președinții Indiei i-au acordat de-a lungul timpului trei premii, inclusiv cel mai mare premiu civil anual din țară, Padma Vibhushan. Este singurul indian în viață care a fost premiat de către trei președinți diferiți.

Scriitor aflat pe lista New York Times a celor mai bine vândute titluri, Sadhguru este un orator bine-cunoscut și formator de opinii renumit pe plan internațional.

A vorbit la diferite forumuri din întreaga lume, inclusiv la sediul mondial al ONU, sediul UNESCO, Forumul Economic Mondial, Banca Mondială, Camera Lorzilor, TED, sediile Microsoft și Google. De asemenea, a fost invitat să vorbească la instituții educaționale de top, printre care Oxford, Stanford, Harvard, Yale, Wharton și MIT.

De-a lungul anilor, Sadhguru a lansat inițiative ecologice de amploare. Proiectele „GreenHands", „Rally for Rivers" și „Cauvery Calling" răspund nevoii urgente de a crește acoperirea cu vegetație, de a revitaliza râurile din India și de a restaura sănătatea solului. Ca parte a inițiativei „Conscious Planet", a lansat cea mai mare mișcare populară din lume, „Save Soil", care a atins până în prezent peste 4 miliarde de oameni. Aceste inițiative au fost recunoscute la nivel mondial ca fiind decisive pentru stabilirea unui model de dezvoltare economică durabilă din punct de vedere ecologic și echitabilă din punct de vedere social.

Implicarea lui Sadhguru cu viața este precum o sărbătoare, care include participare activă în domenii diverse, precum arhitectura, designul vizual, poezia, pictura, sportul, muzica, aviația și motociclismul.

Pentru mai multe informații, accesează isha.sadhguru.org.