Telefon Curtea Veche

Emoţii vindecătoare. Dialoguri cu Dalai Lama despre raţiune, emoţii şi sănătate (EBOOK)

  • Disponibilitate: Digital
  • Număr pagini: 304
* Prețurile afișate sunt stabilite de fiecare platformă de găzduire a eBook-urilor și pot suferi modificări. Totodată, acestea au libertatea de a organiza ocazional promoții, independent de Curtea Veche Publishing. Pentru a verifica prețul curent, vă invităm să consultați paginile Apple Books, Google Books și Paydemic.
Descarcă de pe:

5,99 USD
38,08 lei
32 lei

Ce se întâmplă când se întâlnesc gândirea științifică occidentală și înțelepțiunea milenară orientală? Oare mintea ne poate vindeca trupul? Cum sunt interconectate creierul, sistemul imunitar şi emoţiile? Care sunt emoţiile asociate cu starea de bine? Cum anume funcţionează înţelegerea, ca funcţie a minţii, în context medical? Există oare o fundamentare biologică a eticii? Cum ne poate ajuta ideea de moarte să înţelegem natura minţii?

Acestea sunt întrebările la care un grup de oameni de ştiinţă cunoscuţi, împreună cu Dalai Lama, au încercat să răspundă în cadrul unor întâlniri ce au avut loc la Dharamsala, India.

Emoţii vindecătoare este o carte neobişnuită pentru că explorează o interdependenţă de un tip aparte, ce constituie însăşi esenţa vieţii: cea dintre minte, corp și spirit. Întrebările, răspunsurile, comentariile care au constituit acest dialog intens reuşesc să ne lărgească viziunea asupra lumii, explorând conexiuni între aspecte legate de fiinţa umană pe care nu le credeam posibile.

General
Anul apariției 2008
Autor Daniel Goleman
Număr pagini 304
Format 14,5×20,5 cm
Cod produs: 978-606-440-737-5

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.