Folosește-ți mintea ca să întinerești

Secretele regenerării fizice, emoţionale şi mentale

Descriere

Programul detaliat de dr. Amen în lucrarea de faţă arată cum să-ţi dezvolţi memoria şi atenţia, cum să-ţi gestionezi eficient energia, dar şi cum să dobândeşti o stare generală mai bună. Sfaturile lui te vor ajuta să micşorezi considerabil riscul de a fi afectat de bolile cerebrale degenerative specifice bătrâneţii; îţi va fi mai uşor să-ţi formezi obiceiuri alimentare sănătoase, vei fi mai energic şi, nu în ultimul rând, mai optimist.
arrow-left

Dr. Amen ne dezvăluie, într-o manieră fascinantă, că îmbătrânirea creierului nu trebuie să coincidă cu îmbătrânirea corpului. Instrumentele pe care ni le pune la dispoziţie pentru a proteja ceea ce el consideră a fi cea mai valoroasă avuţie a fiecăruia sunt nepreţuite şi ne vor ajuta să ne păstrăm mintea ageră de-a lungul unei vieţi îndelungate.

– Dr. Mehmet C. Oz

arrow-left

Cartea oferă sfaturi excepţionale şi uşor de pus în practică, bazate pe conexiunile dintre creier şi restul organismului. O lectură de importanţă vitală, indiferent că eşti mai în vârstă şi vrei să întinereşti sau eşti un tânăr care vrea să trăiască o viaţă lungă şi plină de energie.

– Dr. Andrew Newberg

arrow-left

O lectură practică şi inspirată, un ghid veritabil care te învaţă cum să preiei din nou controlul asupra propriului creier şi asupra vieţii. Nu este niciodată prea târziu — sau prea devreme — pentru a citi!

– Dr. Hyla Cass

Detalii

Anul apariției: 2019
Format: 15.0 x 22.5 cm
Număr pagini: 368
Ediția: a II-a
Traducere: Andreea Nicoleta Nistor
Autor: Dr. Daniel G. Amen
Cod produs: 978-606-44-0317-9
Despre autor

Daniel G. Amen

Dr. Daniel G. Amen este specialist în neurologie clinică, psihiatria copilului şi a adolescentului şi director al grupului Amen Clinics, Inc., cu sedii în Newport Beach şi San Francisco (California), Bellevue (Washington) şi Reston (Virginia). Clinicile Amen deţin cea mai vastă bază de date din lume de tomografii cerebrale funcţionale asociate unei ample tipologii ... >

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite
261,00 lei
icon-favorite
227,00 lei
icon-favorite
503,00 lei
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite

Produse asemănătoare

Focus
icon-favorite
-15%
50,00 lei
Gândirea paralelă
icon-favorite
-15%
40,00 lei
Gândirea laterală
icon-favorite
-15%
37,00 lei
Antrenează-ţi creierul!
icon-favorite
-15%
Fericire spontană
icon-favorite
-15%
45,00 lei
Hackul fericirii
icon-favorite
-15%
40,00 lei
La maturitate
icon-favorite
-15%
55,00 lei