Bine ai venit!
|
| |
Mayim Bialik - Feminin - Curtea Veche Publishing
-30%

Feminin

Cum să fii PUTERNICĂ, INTELIGENTĂ, REMARCABILĂ
22,40 lei 32,00 lei
Feminin este un ghid practic care te va învăța tot ce trebuie să știi despre perioada de tranziție de la adolescență la maturitate. Descoperă în paginile lui informații prețioase despre cum se dezvoltă și cum funcționează corpul tău, despre procesul de învățare, despre iubire, sex și relații.

Dr. Mayim Bialik (n.12 decembrie 1975) este foarte cunoscută din renumita comedie ame­ricană Teoria Big Bang, unde a interpretat un rol pentru care a fost nominalizată la patru ediții Emmy și a câștigat Premiul Criticilor. De asemenea, a jucat în serialul Blossom, difuzat la începutul anilor ᾽90. Mayim a obținut o diplomă în neuroștiințe la UCLA și o diplomă în studii ebraice, după care și-a luat doctoratul în neuroștiințe, tot la UCLA.

Mayim a fondat în 2015 GrokNation.com – o platformă online unde își publică scrieri care abordează subiecte dintre cele mai diverse, de la observații de natură religioasă asupra problemelor femeilor până la politică și păstrarea modestiei în lumea hollywoodiană. S-a prezentat întotdeauna ca o mamă obișnuită, cu defecte și calități, care încearcă să netezească pentru copiii ei asperitățile unei lumi ce deseori îi scapă de sub control.

Mayim locuiește în Los Angeles împreună cu cei doi fii ai săi.

Bialik combină cunoștințele academice cu experiențele personale, oferind un ghid foarte util fetelor aflate în proces de maturizare.

Publishers Weekly

Feminin - Descriere și informații

Află cum să faci față momentelor dificile cu care te vei confrunta de-a lungul drumului sinuos de la fetiță la femeie și învață să te simți grozav în pielea ta.

Ca să îți explice tot ce trebuie să știi despre procesul de maturizare, Dr. Mayim Bialik folosește noțiuni din neuroștiințe, pe care le condimentează cu mărturisiri și experiențe personale. Etapele prin care treci în perioada de creștere, felul în care ți se schimbă corpul, emoțiile, percepția de sine și raportarea la lume și la cei din jur – nimic nu va mai avea secrete pentru tine! Deschide cartea și pornește împreună cu Mayim Bialik în frumoasa călătorie pe care a pregătit-o pentru tine.

Dr. Mayim Bialik este foarte cunoscută din renumita comedie americană Teoria Big Bang, unde a interpretat un rol pentru care a fost nominalizată la patru ediții Emmy și a câștigat Premiul Criticilor. De asemenea, a jucat în serialul Blossom, difuzat la începutul anilor ᾽90. Mayim a obținut o diplomă în neuroștiințe la UCLA și o diplomă în studii ebraice, după care și-a luat doctoratul în neuroștiințe, tot la UCLA.

Anul apariției: 2019

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 176

Copertă: Gabi Toma

Traducere: Theo Herghelegiu

Autor: Mayim Bialik

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0376-6