Oriunde, Oricând, Oricui

Descriere

Adolescentele din România vorbesc despre abuz.


Inițiativa de social media Oriunde, Oricând, Oricui demarată de un grup de liceeni în septembrie 2019 își propune să elimine stigmatul violenței de gen și să amplifice vocile tinerilor din România care au fost victime ale abuzului.

arrow-left

Când am descoperit Girl Up România, m-am gândit câtă nevoie aș fi avut de o asemenea susținere când eram adolescentă. Mă bucur să văd că inițiativa asta le oferă fetelor o voce și sper ca asta să aducă o oportunitate de schimbare în societatea noastră.

– Nicoleta Coșoreanu reporteră Decât o Revistă

arrow-left

Girl Up România este un spațiu al supereroinelor. Noua generație de feministe care s-au lovit de inechitate foarte devreme și vor să schimbe asta.

– Andreea Cilibiu, membră centrul FILIA

arrow-left

Girl Up România este inițiativa din care mi-ar fi plăcut să fac parte când eram adolescentă. Și din care sper să facă parte, la vremea ei, fata mea. Egalitatea de gen și violența domestică sunt două subiecte fierbinți în societatea noastră, iar educația adolescenților pe aceste teme face parte din mecanismul dezvoltării durabile.

– Roxana Crișan membră fondatoare Cooperativa FIR și echipa „Nesupusele“

arrow-left

Inițiativa Girl Up România a apărut într-un moment extrem de important pentru societatea în care trăim - acum, când trebuie să învățăm cu toții că este timpul pentru o schimbare. Este timpul ca fetele și femeile din România să fie lideri și să conducă, având mintea și inima deschise.

– Oana Bîzgan, deputată independentă

Detalii

Anul apariției: 2021
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 176
Autor: Girl up România
Cod produs: 978-606-44-0745-0
Despre autor

Girl up România

La doar 15 ani, Sofia Scarlat inspirată de discursul Emmei Watson despre egalitatea de gen, a scris celor de la Națiunile Unite și a înființat Girl Up România. În prezent comunitatea a crescut foarte mult in mediul online, fiind o platformă pe care adolescenții regăsesc dezvoltate subiecte de actualitate.

Cărți din aceleași colecții

Pachete

icon-favorite
227,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
145,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
291,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
321,00 lei

Produse asemănătoare

Pachete in care este inclus