Bine ai venit!
|
| |
Alex Frith, Adam Larkum - Ce se întâmplă cu mine? (pentru băieți) - Curtea Veche Publishing
-25%

Ce se întâmplă cu mine? (pentru băieți)

28,50 lei 38,00 lei
Cartea descrie simplu și la obiect care sunt schimbările prin care trece corpul băieților la pubertate, dar și emoțiile care vor însoți aceste schimbări.

Alex Frith este un reputat autor de cărți pentru copii. Împreună cu Felicity Brooks, a elaborat această carte, cerând sfaturi avizate de la doctori și psihologi, dorind ca băieții să reușească să înțeleagă mai bine toate schimbările din corpul și din viața lor, care apar odată cu adolescența.

Adam Larkum a studiat ilustrație și animație la Edinburgh College of Art, însă a făcut atât licența, cât și masterul în animație. Cariera lui a început în industria jocurilor video. Iubește să deseneze și în anul 2000 a hotărât să devină ilustrator pe cont propriu, iar din acel moment nu s-a mai uitat înapoi. De-a lungul timpului, și-a făcut o clientelă diversă, formată din edituri, reviste și agenții de publicitate, ca apoi să ilustreze personaje pentru televiziuni și să îmbunătățească aplicațiile iPad și iPhone pentru citit. Până în prezent, a ilustrat mai bine de 50 de cărți.

Ce se întâmplă cu mine? (pentru băieți) - Descriere și informații

Vârstă recomandată: 8-14 ani


Autorii răspund întrebărilor cu care se confruntă băieții la pubertate, dar pe care, de cele mai multe ori, se rușinează să le pună. Plină de informații utile și cu un ton degajat și prietenos, însoțite de ilustrații sugestive, cartea vorbește despre micile și marile mistere ale trecerii de la copilărie la adolescență.


Maturizarea este mult mai ușoară dacă știi la ce să te aștepți.

Anul apariției: 2011

Format: 15.0 x 23.0 cm

Număr pagini: 48

Ilustrații: Adam Larkum

Traducere: Cintia-Carmen Weston

Autor: Alex Frith

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-058-0