Bine ai venit!
|
| |
Kristin Neff - Carte dezvoltare personală-Compasiunea de sine feroce - Curtea Veche Publishing
-30%

Carte dezvoltare personală-Compasiunea de sine feroce

Cum pot femeile să-și valorifice bunătatea ca să se facă auzite, să-și revendice puterea și să prospere
51,10 lei 73,00 lei
Uneori, ai nevoie să fii tandră cu tine însăți, să te accepți cu toate imperfecțiunile tale omenești, să te iubești și să trăiești clipa. Alteori, trebuie să acționezi, să trasezi limite, să rămâi pe poziții, să spui nu: compasiunea de sine poate să fie și tandră, și feroce.
KRISTIN NEFF este profesoară asociată de psihologie educațională la University of Texas din Austin. A studiat dezvoltarea morală și dezvoltarea conceptului de sine, și-a susținut doctoratul la University of California din Berkeley și a făcut studii postdoctorale la University of Denver. În timpul studiilor postdoctorale a făcut cercetări de pionierat privind compasiunea de sine – un concept central al psihologiei budiste – și a alcătuit o scală pentru măsurarea acesteia. Împreună cu colegul ei Chris Germer, a dezvoltat un program de instruire susținut empiric, denumit „Mindful Self-Compassion“, care este predat de mii de formatori în întreaga lume. Pentru mai multe articole, tehnici și informații despre compasiunea de sine, vizitează self-compassion.org.

Punând în lumină adevărata natură a compasiunii de sine, atât tandră, cât și feroce, descoperim puterea de a ne vindeca rănile și de a face din lume un loc mai drept, mai bun și guvernat de iubire.

Tara Brach

Un ghid de încredere destinat femeilor, realizat de inițiatoarea și principala purtătoare de cuvânt în domeniul compasiunii de sine. Prin cercetările sale și prin povestea personală captivantă, Kristin Neff ne arată cum și de ce să fim blânde cu noi însene.

Angela Duckworth

Compasiunea de sine feroce le încurajează pe toate femeile să-și revendice puterea care vine din grija față de sine. Cartea lui Kristin Neff este o țesătură extraordinară, care aduce împreună firele evenimentelor actuale, ale cercetării, ale poveștilor personale și ale mișcării #MeToo, creând un ghid ușor de urmat pentru acceptarea de sine.

Sharon Salzberg

Numele lui Kristin Neff a devenit sinonim cu compasiunea de sine. Noua ei carte îndrăzneață este un dar remarcabil – mai ales că vine într-un moment în care găsirea unor căi de conectare mai profundă cu noi înșine și cu ceilalți este mai importantă ca niciodată.

Eileen Fisher

Îi sunt foarte recunoscătoare lui Kristin Neff pentru toate cercetările întreprinse înainte să scrie o carte atât de clară și de profundă precum Compasiunea de sine feroce. Nu este puțin lucru să împletești informații din știința creierului, psihologie, studii de gen, istorie și practică spirituală într-un ghid ușor de utilizat pentru femeile care vor să pășească cu îndrăzneală spre sinele lor deplin. Recomand această carte tuturor.

Elizabeth Lesser

Deși cartea este scrisă anume pentru femei, ca să le arate cum să își valorifice puterea practicând compasiunea de sine feroce, toată lumea ar trebui să o citească. Toți avem un rol în a le ajuta pe femei să își accepte aptitudinea pentru compasiunea de sine feroce și toți putem aprofunda înțelegerea compasiunii de sine în sens plenar.

Tara Well

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Compasiunea de sine feroce - Descriere și informații

Cele mai multe dintre noi recunosc intuitiv ferocitatea ca făcând parte din adevărata lor natură, dar au fost descurajate multă vreme să și-o dezvolte.

În această carte revoluționară, Kristin Neff arată cum pot femeile să folosească atât compasiunea de sine feroce, cât și pe cea tandră ca să aibă succes la locul de muncă, să îi îngrijească pe ceilalți fără să se epuizeze, să fie autentice în relații și să pună capăt tăcerii din jurul hărțuirii și abuzului sexual.

În această carte plină de înțelepciune, Neff îți arată cum să-ți găsești echilibrul între acceptarea tandră de sine și acțiunea fermă, nu doar ca să-ți revendici puterea, ci și ca să trăim cu toții într-o societate mai sănătoasă.

Anul apariției: 2023

Format: 15 × 23 cm

Număr pagini: 432

Traducere: Oana Dorobanțu

Autor: Kristin Neff

Titlu original: FIERCE SELF-COMPASSION. How Women Can Harness Kindness to Speak Up, Claim Their Power, and Thrive

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1457-1