Bine ai venit!
|
| |
Glennon Doyle - De neîmblânzit - Curtea Veche Publishing
-25%

De neîmblânzit

41,25 lei 55,00 lei
De neîmblânzit e în același timp o biografie intimă și un însuflețit apel la trezire. Este povestea unei femei care a învățat că o mamă responsabilă nu e o mamă care moare încet pentru copiii ei, ci una care le arată cum să-și trăiască viața pe deplin.

Glennon Doyle (n. 1976) este autoarea cărții Love Warrior, bestseller New York Times și recomandată de Oprah's Book Club, și a cărții Nu te lăsa, de asemenea bestseller New York Times.

Activistă și lider de opinie, este fondatoare și președintă a fundației nonprofit Together Rising, o organizație condusa de femei, care a revoluționat caracteristicile filantropiei strângând peste 20 de milioane de dolari pentru femei, familii și copii aflați în situații critice cu o donație medie individuală de 25 de dolari. 

Glennon a fost nominalizată în topul Oprah Winfrey Network's Super Soul ca unul dintre primii 100 de „lideri luminați care își pun vocea și talentul în slujba umanității“. Locuiește în Florida, împreună cu soția și cei trei copii. 

Glennon este precum o religie. Umorul, căldura și onestitatea ei ne aduc aminte că în toate caznele noastre e ceva frumos.

Brené Brown

Glennon ne arată cel mai clar înțeles al îndemnului «Să fii sincer cu tine însuți». E ca și cum ar fi ajuns în cele din urmă în adâncul inimii ei, ar fi înhățat emoțiile localizate acolo în stare brută și le-ar fi tradus în cuvinte pe care să le poată înțelege oricine a cunoscut vreodată durerea sau rușinea – cu alte cuvinte, oricine de pe această planetă.

Oprah Winfrey

De neîmblânzit le va descătușa pe femei – emoțional, spiritual și fizic. Cred că Glennon s-a născut pentru a scrie această carte, exact așa cum a făcut-o și exact la momentul potrivit. Este fenomenală.

Elizabeth Gilbert

Fascinante. O bună investiție.

The New York Times Book Review

De o energie copleșitoare. Șansa de a fi mai puțin singuri în propriile relații.

The Washington Post

Candidă, curajoasă și generoasă.

Kirkus Reviews

Te face să-i adori necizelatele și onestele povești despre maternitate, bulimie, dependență, divorț și împăcare.

Chicago Tribune

Uimitoare, plină de viață. Un pumn în fața oricui ar putea să creadă că totul este așa cum trebuie să fie și că nu are cum să fie mai bun de atât.

Rob Bell 

Vezi mai mult

Vezi mai putin

De neîmblânzit - Descriere și informații

Inima fiecăreia dintre noi tânjește după ceva. Ne dăm peste cap să fim partenere, mame, angajate și prietene bune. Sperăm că toate aceste eforturi ne vor ajuta să simțim că trăim cu adevărat. Dar ele nu fac decât să ne obosească, să ne blocheze, să ne copleșească. Privim în urmă și ne întrebăm: nu cumva viața noastră ar fi trebuit să fie mai frumoasă?


Entuziastă și gălăgioasă, puternică și firavă, De neîmblânzit este povestea trecerii printr-un divorț, a formării unei noi familii „amestecate“ și a descoperirii faptului că destrămarea sau întregirea unei familii depinde nu de structura acesteia, ci de capacitatea fiecărui membru de a-și pune sinele la bătaie cu totul.

Anul apariției: 2021

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 368

Traducere: Alexandru Botea

Autor: Glennon Doyle

Titlu original: Untamed

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1005-4