Sharon Stone
Autor

Sharon Stone

Autori străini Biografii și memorii Cărți Noutăți

BIOGRAFIE

Sharon Stone este actriță și producătoare, activistă pentru drepturile omului, artistă, mamă, fiică, soră și scriitoare. După ce a lucrat o vreme ca fotomodel, s-a lansat în cinematografie cu rolurile din filme precum Irreconcilable Differences și Total Recall. Celebritatea a venit
odată cu rolul principal din Basic Instinct, un imens succes de box office. Recunoașterea talentului ei actoricesc a avut loc în 1996, când a fost nominalizată la Premiul Oscar și a câștigat Globul de Aur pentru interpretarea din filmul lui Martin Scorsese, Casino.
Cariera cinematografică a lui Sharon Stone a fost completată de activitățile sale umanitare, fiind recompensată în decursul anilor cu Nobel Peace Summit Award, Harvard Humanitarian Award, Einstein Spirit Award și multe alte distincții.
În prezent locuiește în Los Angeles împreună cu familia.

Trăiesc a doua oară
-5%

75,00 lei

71,25 lei

Descriere În 2001, Sharon Stone a suferit un accident vascular cerebral masiv. În această carte povestește atât despre cum și-a revenit în mod miraculos cu ajutorul meditației, dar și amănunte revelatoare din viața și cariera ei.