David Robson
Autor

David Robson

Autori străini Biblioterapia Cărți Noutăți Psihologie Ştiinţă

BIOGRAFIE

David Robson este un tânăr jurnalist specializat în psihologie, neuroștiințe și medicină, interesat în mod special de limitele creierului, corpului și comportamentului uman. A lucrat ca editor la New Scientist și BBC Future, iar articolele sale au apărut în The Atlantic, The Observer, The Washington Post și The Guardian. Locuiește la Londra.

Prima sa carte, Capcana inteligenței, explorează rezultatele unor cercetări de ultimă oră privind inteligența și procesul de luare a deciziilor în diverse domenii, inclusiv în cel al educației, în cazul căreia demonstrează că lipsa de modestie intelectuală poate avea consecințe grave pe termen lung. A participat la diverse festivaluri literare și de știință, podcasturi și emisiuni de radio din țară și din străinătate.

Capcana inteligenței
-5%

59,00 lei

56,05 lei

Descriere Cum a putut fi amăgit un fizician strălucit să transporte două kilograme de cocaină peste granița argentiniană? De ce medicii diagnostichează greșit 15% dintre pacienți? Cum e posibil ca laureați ai Premiului Nobel să răspândească știri false?