Bine ai venit!
|
| |
Natasha Farrant - Ebook Copiii castelului de stâncă - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Copiii castelului de stâncă

Alice este orfană de mamă, tatăl ei este mai mult plecat, iar mătușa ei nu are timp de ea. Fata s-a refugiat în lumea ficțiunii. Dar în curând va descoperi o nouă familie.

Natasha Farrant scrie cărți pentru cei mici și este cunoscută în special pentru volumul Copiii castelului de stâncă (Curtea Veche Publishing, 2020) și romanele din seria Bluebell Gadsby.

Povestea sa, Voyage of the Sparrowhawk, a fost descrisă de revista The Sunday Times ca fiind „una dintre cele mai captivante, mai exuberante, mai emoționante și încântătoare cărți ale anului“.

Cărțile sale au apărut pe lista scurtă de nominalizări la Premiul Brandford Boase și Premiul Leeds Book, pe lista lungă de nominalizări la Premiul Guardian Book și la Premiul Carnegie Medal.

Îi place să locuiască aproape de țărmul mării și crede cu fermitate că lumea ar fi un loc mai bun dacă oamenii ar citi un pic mai mult.

Deși are ecouri din alți autori pentru copii (nu doar J.K. Rowling, dar și Eva Ibbotson și Enid Blyton), acest roman înțelept și emoționant e plin de originalitate și prospețime.

The Sunday Times

Plină de umor și de suspans, te va face să-i întorci paginile fără oprire.

The Guardian

Ebook Copiii castelului de stâncă - Descriere și informații

Alice adoră să citească, dar cel mai mult îi place să-și scrie propriile povești. Ajunsă, fără să vrea, la o școală cu internat, nu știe că o așteaptă o aventură pe care nici ea nu și-ar fi putut-o imagina: o expediție alături de prieteni de nădejde, plină de primejdii și mistere, în care principala confruntare va fi cea cu temerile lăuntrice.

Anul apariției: 2020

Format: e-book

Copertă: Gabi Toma

Traducere: Bianca Violeta Stănescu

Autor: Natasha Farrant

Titlu original: The Children of Castle Rock

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-0743-6

Cărți de același autor