Bine ai venit!
|
| |
Cristian Vasile - București Optimist - Curtea Veche Publishing
-10%

București Optimist

35,10 lei 39,00 lei
Lucrurile care ne sunt cel mai aproape sunt adeseori cel mai greu de remarcat. Devenind un turist în propriul său oraş, Cristian Vasile dezvăluie, printr-o bună dozare a contrastelor, partea frumoasă a Bucureştiului – clădiri extraordinare, peisaje urbane, oaze de linişte, oameni plini de entuziasm.

Cristian Vasile este fotograf, pasionat de călătorii și de mișcare, creator a mai multe proiecte foto, printre care București Optimist și Bucureștiul Sălbatic. Îi place să experimenteze și să învețe tot timpul. Optimist convins, caută lumina în cele mai întunecate colțuri, iar dacă nu o găsește, încearcă să o creeze.

București Optimist - Descriere și informații

Văzut de jos sau de la înălţime, fotografiat întotdeauna dintr-un unghi neaşteptat, Bucureştiul este un oraş care pulsează de viaţă, un univers plin de lumină şi de culoare, mereu altfel, mereu surprinzător – prin diferitele urme ale istoriei sale, prin amestecul de stiluri arhitecturale, prin nonconformismul artei sale urbane, prin intensitatea vieţii de zi cu zi, prin frumuseţea sa nocturnă. Bucureşti Optimist, o extraordinară colecţie de fotografie, străpunge cenuşiul cotidian şi ne învaţă să ne reorientăm privirea, să vedem lucrurile într-o altă lumină, pozitivă, optimistă
 Ideea proiectului București Optimist mi-a venit în anul 2012, în urma unei plimbări prin oraș, în prima zi însorită după o iarnă mult prea lungă. Mi-am luat aparatul pe umăr și am încercat să mă comport ca un turist curios să descopere în oraș detalii inedite. Imaginile au avut un mare succes, fapt care m-a convins să continui. Pe parcursul acestor ani, am primit un ajutor de nădejde din partea partenerului acestui proiect — Canon —, care m-a susținut din toate punctele de vedere, punându-mi la dispoziție tot suportul tehnic de care aveam nevoie pentru a realiza fotografii de foarte bună calitate.

Cristian Vasile

Anul apariției: 2017

Format: 21.0 X 21.0 cm

Număr pagini: 192

Fotograf: Cristian Vasile

Autor: Cristian Vasile

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-979-8