Let's Do It, Romania!

Descriere

„Cum am mobilizat 1,8 milioane de oameni să curețe România”.
Cartea documentează și prezintă cea mai mare campanie de voluntariat din țară, Let's Do It, Romania!, vorbind despre mobilizarea românilor, despre pregătirea proiectului și despre rezultatele celor zece ani de activitate.
arrow-left

Let’s Do It, Romania! mi s-a părut de la început șansa de a putea face ceva la nivel mare, ceva care să conteze, care să facă o schimbare.

– Cabral

arrow-left

În timp ce ne spunem mereu și mereu că țara a devenit tot mai bună de plecat din ea, dovada celor zece ani de Let’s Do It, Romania! ne poate reaminti că suntem destui cei care vrem frumosul, corectul, curatul și, mai ales, că putem mișca lucrurile în direcția la care visăm.

– Amalia Enache

arrow-left

De câte ori avem ocazia sau șansa să vedem în țara noastră oameni care să propună și să provoace să se petreacă ceva, fără să aștepte ca, alții să acționeze în locul lor? Toate astea pentru un, bun comun, nu unul personal. Pentru un efect de care se pot bucura generații, nu doar familiile noastre. Eu am văzut asta extrem de rar, iar atunci când cei de la Let’s Do It, Romania! mi-au povestit despre ideea lor,am intrat în lumea lor cu speranța că, om cu om, vom fi parte din procesul de vindecare sau de „hrănire“ a acelor părți frumoase ale poporului nostru: generozitatea, creativitatea, prietenia, solidaritatea, toleranța și iertarea. Let’s Do It, Romania! nu face curățenie doar pe teritoriul țării, ci și în spiritul oamenilor care o locuiesc. România este o lume, nu doar o țară. Iubește lumea.

– Cornel Ilie

Detalii

Anul apariției: 2019
Format: 13.0 x 20.0 cm
Număr pagini: 188
Autor: Let's Do It Romania, Anca Vâncu
Cod produs: 978-606-44-0266-0
Despre autor

Let's Do It Romania

Proiectul Let's Do It Romania a început în 2009, când un grup de voluntari pasionaţi, animaţi de o idee nebunească, şi-a propus să curețe România într-o singură zi. Pe parcursul unui an de pregătire, această idee le-a oferit bucuria și puterea de a continua. România a fost cea de-a 4 ţară din comunitatea “Let`s Do It, World!” care a avut curajul să organizeze o astfel... >
citeşte mai mult

Pachete

icon-favorite
1.074,97 lei
icon-favorite
icon-favorite
icon-favorite
152,00 lei
icon-favorite
321,00 lei
icon-favorite
257,00 lei
icon-favorite
92,00 lei