Bine ai venit!
|
| |
Barna Némethi - The Marauders of Marrakesh - Curtea Veche Publishing
-10%
Hardcover

The Marauders of Marrakesh

63,00 lei 70,00 lei
Fotografiile din The Marauders Of Marrakesh surprind nomadismul perpetuu specific vieţii şi poveştile sedimentate la suprafaţa acesteia: povestea Africii, povestea Marrakesh-ului, poveştile oamenilor.

Barna is a Bucharest based film director, writer and photographer.

The Marauders of Marrakesh - Descriere și informații

Mereu pe drum — pe motocicletă, pe jos, în maşină sau pe bicicletă, într-o continuă mişcare, străbătând circuitele zilnice ale subzistenţei, drumurile care unesc casele, locurile, pieţele, oamenii — aşa apar locuitorii Marrakesh-ului în fotografiile lui Barna Némethi.

La originea mişcării lor permanente nu sunt doar necesităţile imediate ale vieţii, căutarea hranei, acest surogat urban al vânătorii, ci şi căutarea celuilalt, a gândurilor şi a fiinţei sale, a urmelor unei foste comunităţi mistice. Nevoia de a spune sau de a asculta, nevoia de a împărtăşi fărâme de istorie, poveşti, de a le pune în circulaţie şi a nu le lăsa pradă uitării este, poate, adevăratul combustibil al acestei mişcări.

Fiecare fotografie din acest album dezvăluie o unică, stranie istorie a existenţei şi a cuvintelor care îi dau sens, un chip inefabil al realităţii, aşa cum a apărut acolo, atunci.

Anul apariției: 2017

Format: 21.5 x 23.5 cm

Număr pagini: 192

Copertă: cartonată

Autor: Barna Némethi

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-588-988-0