Aventurile lui Riki
citește un fragment

Colecție: Cărţi pentru copii

Anul apariției: 2013

Număr pagini: 84

Format: 21 × 21 cm

ISBN: 978-606-588-545-5

Aventurile lui Riki

Autor: Ana Maria Florea

Cărţi pentru copii
În stoc
27,94 Lei

Comenzi telefonice:
021 222 25 36 / 0744 369 721
Interval orar: 9:00 - 17:00
 • Sunt foarte încântat că Ana a scris o carte despre mine și despre aventurile mele. Ca orice pui neștiutor, am intrat adesea în belele, dar am învățat că nu am voie să fac prostioare și astăzi sunt un cățel foarte cuminte. Îmi place să mă joc cu alți căței și, da, îmi plac toate celelalte animale. Am acasă o pisică de care am grijă, pentru că Ana mi-a spus că trebuie să fiu bun și cuviincios atât cu animalele, cât și cu oamenii. E adevărat că, dacă o supăr pe pisică, își ascute ghearele pe nasul meu, dar eu încerc să nu o supăr.


  Sper să vă placă poveștile mele și să învățați și voi, copii, ce am învățat eu: dacă eşti bun, îți faci repede prieteni și, atunci când ești supărat, aceștia îți vor veni în ajutor.


  Cu drag, RIKI


   


  Cu o experienţă de 19 ani în lumea artelor vizuale, Floriana Bălan debutează în domeniul ilustraţiei de carte pentru copii. Creator de grafică pentru print şi web, a redat vizual aventurile lui Riki prin prisma acestei pregătiri, dar şi prin prisma unei mămici care doreşte tot ce e mai frumos pentru copiii ei.


   


  Ana Maria Florea are 35 de ani și este la a doua carte publicată. Prima carte de proză scurtă, Zăpada roșie, a apărut în anul 1996. A urmat o lungă perioadă în care autoarea a lăsat beletristica pe locul doi și a scris doar din postura de jurnalist. A lucrat în radio, în televiziune și în presa scrisă și a colaborat timp de 13 ani cu mass‑media din Franța și Belgia. În prezent lucrează în departamentul de PR al unei mari companii.


  Aventurile lui Riki înseamnă reve­nirea în lumea poveștilor și a cărților, revenire pe care autoarea și-a dorit-o lină, tocmai de aceea cartea de față este una pentru copii.


  Riki este un cățel adevărat, cățelul autoarei, şi primii doi ani din viaţa acestuia sunt prezentați prin poveștile și peripețiile descrise aici.