Bine ai venit!
|
| |
Gabby Dawnay - Dac-aș avea un dinozaur - Curtea Veche Publishing
Hardcover

Dac-aș avea un dinozaur

59,00 lei
Lasă-te încântat de rimele și de ilustrațiile jucăușe și află și tu cum ar fi să ai un dinozaur ca animăluț de companie!

Gabby Dawnay este o îndrăgită autoare de cărți pentru copii, uneori poetă și doar ocazional ilustratoare. Cărticelele ei au mare succes, fiind apreciate de copii și părinți deopotrivă. Gabby participă la multe ateliere de lectură organizate în școli sau cu ocazia diferitelor festivaluri, unde le citește copiilor împreună cu ogarul ei, pe nume Hero. Acasă are un soț, trei copii și o pisică pe nume Pan, care este șefa tuturor. 

E o carte perfectă pentru a-i deprinde pe micuții cititori cu rimele. În plus, ilustrațiile vesele și detaliate ale lui Alex Barrow o transformă într-un clasic contemporan al poveștilor de culcare.

ArtDesk

O poveste în versuri isteață și fermecătoare, o celebrare a fanteziei copilărești.

Penguin Random House

O poveste fantastică, transmisă prin puterea imaginației unui copil. Perfectă pentru ora de culcare sa pentru micuții cititori care învață să descifreze tainele alfabetului... Iubitorii de dinozauri și copilașii o vor adora în egală măsură.

School Library Journal

Dac-aș avea un dinozaur - Descriere și informații

Tu ce ai face dac-ai avea un dinozaur? Te-ar duce la școală în spinare, ați înota într-o piscină doar a voastră, l-ai pune să stea cu voi pe canapea și să mănânce muuulte verdețuri, ca să se facă și mai mare? L-ai învăța tot felul de trucuri, chiar și să se spele pe dinți? Apoi ați adormi împreună și ați visa la și mai multe năzdrăvănii?


Dinozaurul tău te așteaptă chiar în paginile acestei cărticele!

Anul apariției: 2023

Format: 21.5 × 23.5 cm

Număr pagini: 32

Ilustrații: Alex Barrow

Traducere: Andreea Florescu, Andreea Drăghici

Autor: Gabby Dawnay

Titlu original: If I Had a Dinosaur

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1409-0