Bine ai venit!
|
| |
Brian Tracy - Ebook Rezolvă acum! - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Rezolvă acum!

Folosește-ți timpul eficient și ia-ți viața înapoi
Dacă și tu plutești în derivă pe oceanul preocupărilor de ordin secundar, această carte este ancora de care ai nevoie pentru a-ți clădi o nouă viață plină de succes.

Brian Tracy este unul dintre vorbitorii și formatorii de top din întreaga lume. A ținut peste 5 000 de conferințe în mai mult de 50 de țări, pe teme precum leadershipul, strategia, vânzările, dezvoltarea personală și profesională și afacerile de succes, individualizându‑le prin amestecul unic de umor, cunoștințe, informație și inspirație.

Este președintele companiei Brian Tracy International, cu sediul în Solana Beach, California, specializată în instruirea şi dezvoltarea indivizilor şi a organizaţiilor. De asemenea, este preşedintele Universităţii Brian Tracy şi ocupă poziţia de Chief Learning Officer al iLearning Global.com.

A scris 70 de cărți și a creat mai mult de 800 de programe de training în format audio și video. Materialele sale au fost traduse în 42 de limbi și sunt folosite în 64 de țări. Participă la afacerile din comunitatea creată în jurul lui și este consultant pentru numeroase organizații nonprofit. Brian este un adept al învățării continue în domeniul afacerilor, psihologiei, managementului, vânzărilor, economiei, politicii, metafizicii și religiei.

Îți recomand să cumperi această carte, s-o citești și s-o pui în practică, pentru că o viață mai fericită și mai plină de satisfacții este la un pas distanță.

David Bach

Această carte excelentă este o sursă prețioasă, atât în viața personală, cât și în cea profesională

Aorn Journal

Brian Tracy și „succesul personal“ sunt sinonime.

Jim Cathcart

Ebook Rezolvă acum! - Descriere și informații

BRIAN TRACY este vocea care te ghidează spre productivitate și succes. În ciuda faptului că trăim într-o eră avansată din punct de vedere tehnologic – ceea ce ar trebui să ne ofere o viață mai bună și lipsită de greutăți –, traiul de zi cu zi al celor mai mulți dintre noi este unul modest și încărcat mai ales de griji financiare.


Cine e de vină? Ne spune Brian Tracy: distragerea atenției. Pentru că ne lăsăm atrași de diverși factori externi, nu mai reușim să ne (re)cunoaștem, nu mai știm răspunsurile la întrebări fundamentale (cine suntem, ce ne place să facem, ce ne dorim de la viață) și ne îndepărtăm din ce în ce mai mult de succesul profesional.

Anul apariției: 2022

Format: e-book

Traducere: Raluca Ionescu

Autor: Brian Tracy

Titlu original: Get It Done Now! Own Your Time, Take Back Your Life

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1285-0