Bine ai venit!
|
| |
Brian Tracy - Începe cu ce nu-ți place - Curtea Veche Publishing
-25%

Începe cu ce nu-ți place

21 de soluții pentru a pune capăt amânărilor și a realiza mai mult într-un timp mai scurt
26,25 lei 35,00 lei
Începe cu ce nu-ţi place! te învaţă cum să scapi de factorii inhibanţi sau restrictivi, de toate acele lucruri neplăcute pe care le amâni întruna sperând să scapi de ele.

Brian Tracy este unul dintre vorbitorii și formatorii de top din întreaga lume. A ținut peste 5 000 de conferințe în mai mult de 50 de țări, pe teme precum leadershipul, strategia, vânzările, dezvoltarea personală și profesională și afacerile de succes, individualizându‑le prin amestecul unic de umor, cunoștințe, informație și inspirație.

Este președintele companiei Brian Tracy International, cu sediul în Solana Beach, California, specializată în instruirea şi dezvoltarea indivizilor şi a organizaţiilor. De asemenea, este preşedintele Universităţii Brian Tracy şi ocupă poziţia de Chief Learning Officer al iLearning Global.com.

A scris 70 de cărți și a creat mai mult de 800 de programe de training în format audio și video. Materialele sale au fost traduse în 42 de limbi și sunt folosite în 64 de țări. Participă la afacerile din comunitatea creată în jurul lui și este consultant pentru numeroase organizații nonprofit. Brian este un adept al învățării continue în domeniul afacerilor, psihologiei, managementului, vânzărilor, economiei, politicii, metafizicii și religiei.

Te învaţă cum să scapi de gândurile negative, care te afectează mai mult decât îţi imaginezi.

Ken Blanchard

Vei afla cum să identifici aspectele bune dintr-un om sau o situaţie, nu doar lipsurile şi greşelile.

Dr. Tony Alessandra

Citeşte şi foloseşte ideile din această carte – vei avea o viaţă mult mai fericită!

David Bach

Începe cu ce nu-ți place - Descriere și informații

În lumea contemporană, avem din ce în ce mai puțin timp pentru a duce la bun sfârșit toate sarcinile pe care ni le propunem. De la Brian Tracy, unul dintre cei mai faimoși autori de studii de dezvoltare personală şi coaching, tradus în peste 20 de limbi, aflăm că oamenii de succes nu încearcă să rezolve totul, ci învață să se concentreze pe cele mai importante sarcini și rezolvându-le pe acestea, să dobândească cel mai mare impact pozitiv asupra propriei vieți. 


Cartea ne ajută să identificăm sarcinile critice și să le ducem la bun sfârșit într-un mod eficient și fără a cădea în capcana proscratinării.

Anul apariției: 2015

Format: 13 x 20 cm

Număr pagini: 120

Ediția: a III-a

Traducere: Alina Gabriela Rudeanu

Autor: Brian Tracy

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-765-7