Bine ai venit!
|
| |
Brian Tracy - Carte dezvoltare personală-Începe cu ce nu-ți place - Curtea Veche Publishing
-25%

Carte dezvoltare personală-Începe cu ce nu-ți place

21 de soluții pentru a pune capăt amânărilor și a realiza mai mult într-un timp mai scurt
26,25 lei 35,00 lei
Începe cu ce nu-ţi place! te învaţă cum să scapi de factorii inhibanţi sau restrictivi, de toate acele lucruri neplăcute pe care le amâni întruna sperând să scapi de ele.

Brian Tracy este unul dintre speakerii și formatorii de top din întreaga lume. A ținut peste 5 000 de conferințe în mai mult de 70 de țări, pe teme precum leadershipul, strategia, vânzările, dezvoltarea personală și profesională și afacerile de succes, individualizându‑le prin amestecul unic de umor, cunoștințe, experiență și entuziasm.

Tracy și-a învățat lecțiile de viață pe calea cea grea. A abandonat studiile liceale și a lucrat ca muncitor timp de mai mulți ani. La 20 și ceva de ani a început să lucreze în vânzări și a urcat pe scara afacerilor. Studiind și aplicând toate ideile și metodele pe care le afla, a evoluat de la an la an până a devenit director de operațiuni al unei companii de dezvoltare în valoare de 276 de milioane de dolari.

Este președintele companiei Brian Tracy International, cu sediul în Solana Beach, California, specializată în instruirea şi dezvoltarea indivizilor şi a organizațiilor. De asemenea, este președinte al Brian Tracy University şi ocupă poziția de Chief Learning Officer al iLearning Global.com. A scris peste 70 de cărți și a creat peste 300 de programe de training în format audio și video. Materialele sale au fost traduse în peste 40 de limbi și sunt folosite în peste 60 de țări. Participă la afacerile din comunitatea creată în jurul lui și este consultant pentru numeroase organizații nonprofit.

Printre titlurile lui Brian Tracy traduse la Curtea Veche Publishing se numără: Cum conduc cei mai buni lideri, Taci și treci la treabă!, Punct ochit, punct lovit, 100 de legi eterne ale succesului în business, Superstar în vânzări, Începe cu ce nu-ți place!, Rezolvă acum!, Transformarea Phoenix și De neoprit.

Te învaţă cum să scapi de gândurile negative, care te afectează mai mult decât îţi imaginezi.

Ken Blanchard

Vei afla cum să identifici aspectele bune dintr-un om sau o situaţie, nu doar lipsurile şi greşelile.

Dr. Tony Alessandra

Citeşte şi foloseşte ideile din această carte – vei avea o viaţă mult mai fericită!

David Bach

Carte dezvoltare personală-Începe cu ce nu-ți place - Descriere și informații

În lumea contemporană, avem din ce în ce mai puțin timp pentru a duce la bun sfârșit toate sarcinile pe care ni le propunem. De la Brian Tracy, unul dintre cei mai faimoși autori de studii de dezvoltare personală şi coaching, tradus în peste 20 de limbi, aflăm că oamenii de succes nu încearcă să rezolve totul, ci învață să se concentreze pe cele mai importante sarcini și rezolvându-le pe acestea, să dobândească cel mai mare impact pozitiv asupra propriei vieți. 


Cartea ne ajută să identificăm sarcinile critice și să le ducem la bun sfârșit într-un mod eficient și fără a cădea în capcana proscratinării.

Anul apariției: 2015

Format: 13 x 20 cm

Număr pagini: 120

Ediția: a III-a

Traducere: Alina Gabriela Rudeanu

Autor: Brian Tracy

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-765-7