Bine ai venit!
|
| |
Olivia Fox Cabane - Carte dezvoltare personală-Ebook Mitul carismei - Curtea Veche Publishing
Digital

Carte dezvoltare personală-Ebook Mitul carismei

Arta și știința de a-ți dezvolta farmecul personal
Dacă și tu consideri carisma un dar de care se bucură doar câțiva aleși, e timpul să îți schimbi optica: Olivia Fox Cabane îți va demonstra că descoperirea și punerea în valoare a potențialului carismatic nu e decât o chestiune de exercițiu. Una foarte la îndemână.

Olivia Fox Cabane a predat cursuri de leadership, inovație și carismă la Harvard, Yale, MIT și ONU. Este cofondatoarea KindEarth.Tech și fosta directoare a start‑upului Stanford StartX. În calitate de coach pentru companii din topul Fortune 500, a avut clienți precum Google, Deloitte și Citigroup. Semnează articole pentru Forbes și The Huffington Post și a avut mai multe contribuții pentru The New York Times, Bloomberg BusinessWeek și The Wall Street Journal. 

Cărțile ei au fost traduse în 32 de limbi, iar Mitul carismei a avut o cerere atât de mare pe piață, încât primele două tiraje s‑au epuizat pe loc. Mai multe informații despre autoare sunt disponibile pe AskOlivia.com.

Carisma nu este un dar, ci un instrument.

Seth Godin

Olivia Fox Cabane este o maestră în arta carismei.

Michael Feuer

Dacă vrei să devii mai carismatic la locul de muncă sau în mediul tău personal, această carte îți va livra exact metodele de care ai nevoie.

Psychology Today

Nu putem fi toți la fel de carismatici precum Alexandru cel Mare sau Madonna, dar, cu ajutorul lui Cabane, sigur vom fi pe-aproape.

Marshall Goldsmith

Practică și revoluționară, Cabane îmbină analiza și aspectele-cheie ale carismei, oferindu-ne sfaturi și exerciții practice ușor de urmărit. O carte utilă oricui are nevoie de câteva reguli ca să își dezvolte potențialul carismatic.

Blog Business World

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Carte dezvoltare personală-Ebook Mitul carismei - Descriere și informații

Oare se poate învăța cum să fii carismatic ca Oprah? Se pot deprinde farmecul personal care conferă autoritate, viziunea lui Steve Jobs sau generozitatea lui Dalai Lama? Sigur că da!
Carisma nu e ceva cu care te naști sau nu, ci poate fi dobândită. Indiferent de personalitate, oricine poate să fie mai carismatic doar prin adoptarea anumitor practici comportamentale. Olivia Fox Cabane face apel la cercetări științifice riguroase, relatează întâmplări amuzante, demontează mituri și dezvăluie secrete, totul ca să îți arate cum să aplici cunoștințele din laborator în propria viață. Fie că ești în poziția de lider, că îți cauți un job nou sau că vrei pur și simplu să-ți îmbunătățești relațiile, vei afla cum să devii mai influent și mai convingător, cum să-i inspiri pe ceilalți și cum să-ți lași amprenta asupra lor.

Anul apariției: 2022

Format: e-book

Traducere: Oana Zamfirache

Autor: Olivia Fox Cabane

Titlu original: The Charisma Myth. How Anyone Can Master the Art and Science of Personal Magnetism

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1284-3