Bine ai venit!
|
| |
Shaun Usher - Ebook Pisici - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Pisici

Seria Scrisori remarcabile
Seria include scrisori expediate de: Nikola Tesla, Elizabeth Taylor, Charles Dickens, Anne Frank, T.S. Eliot, Raymond Chandler, Florence Nightingale, Jack Lemmon și mulți alții.

Shaun Usher este scriitor britanic și deținătorul popularelor bloguri lettersofnote.com și listsofnote.com. Îi place să colecționeze scrisori vechi și cărți frumoase și își petrece timpul căutând corespondență și întocmind liste de lucruri pe care să le împărtășească cu ceilalți. În 2009, pasiunea sa pentru scrisori vechi s‑a concretizat în lansarea website‑ului lettersofnote.com, un muzeu online vizitat de peste o sută de milioane de ori. Acestea au fost publicate patru ani mai târziu, într‑o serie tematică, devenită în scurt timp bestseller. Usher locuiește în Manchester împreună cu soția sa, Karina, și cei doi băieți ai lor.

O comoară de bufonerie și o carte desăvârșită.

Le Figaro

Cine și-ar fi închipuit că atâtea celebrități au ticluit scrisori despre pisicile lor?

Quiet Fury Books

O superbă colecție care ar trebui să încânte pe oricine. Odată ce ai început să citești, pur și simplu uiți de tine.

Library Journal

Un superb cadou de Crăciun!

The Sunday Times

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Ebook Pisici - Descriere și informații

Strămoașele vedetelor incontestabile ale site-ului YouTube și ale rețelelor de socializare se adună în acest volum pentru o altfel de reprezentație, sofisticată și cu parfum de epocă. Efectul grației lor naturale și al comportamentului lor imprevizibil și caraghios este studiat în aceste misive ale unor personalități istorice, care uneori le fac declarații de dragoste înflăcărate. Nu lipsesc, firește, surprizele cu care ne-au obișnuit companioanele noastre îndrăgite.

Anul apariției: 2022

Format: e-book

Traducere: Ludovic-Ștefan Skultéty

Autor: Shaun Usher

Titlu original: Letters of Note. Cats

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1347-5