Bine ai venit!
|
| |
Chuck Williams - Reţete vegetariene - Curtea Veche Publishing
-25%

Reţete vegetariene

56,25 lei 75,00 lei
Adăugaţi o delicioasă varietate meselor vegetariene, cu această colecţie extinsă de aproape 200 de reţete, integral testate de specialişti.
Veţi găsi aici multe sfaturi şi recomandări utile de la experţi, pentru a planifica meniuri deosebite.
Nr. pagini: 324 Format: 21.0 × 21.0 cm Categorii: Cărți, Autori străini, Carti Gastronomie, Rețete Imprint: Descriptoare: Vezi toate cartile din categoria: Carti Gastronomie

Charles Edward „Chuck“ Williams (2 octombrie 1915 – 5 decembrie 2015) a fost fondatorul american al companiei Williams Sonoma, autorul și editorul a peste 100 de cărți de bucate. Williams este recunoscut pentru că a jucat un rol important în introducerea oalelor de gătit franțuzești în bucătăriile americane prin intermediul businessului său de retail și comandă online. A împlinit centenarul în octombrie 2015 și a murit două luni mai târziu, pe 5 decembrie 2015, în San Francisco, California. 

Reţete vegetariene - Descriere și informații

Fie că sunteţi un vegetarian convins, fie că postiţi, aţi vrea să încercaţi mâncăruri mai uşoare, urmaţi o cură de detoxifiere ori pur şi simplu căutaţi mai multă diversitate în bucătărie – cartea de faţă vă va fi un tovarăş de nădejde.

Volumul cuprinde în jur de 200 de reţete din bucătăria internaţională, organizate în secţiuni în funcţie de metoda de preparare sau de ingredientele de bază.
Astfel, cititorul va putea căuta cu mare uşurinţă cele mai gustoase aperitive şi salate, supe şi tocăniţe, leguminoase fierte sau preparate la aburi, legume la grătar sau prăjite, soteuri, reţete de paste sau orez etc.

Toate reţetele sunt însoţite de ilustraţii, iar explicaţiile clare fac din gătit o plăcere.
Nu trebuie să fii un renumit maestru-bucătar, nici să alergi după ingrediente greu de găsit, pentru a aduce în viaţa celor apropiaţi savoarea unor preparate gustoase, care arată foarte bine şi care contribuie la menţinerea unei bune stări de sănătate.

Reţetele din cartea de faţă vă vor convinge definitiv că se pot prepara fără carne feluri de mâncare variate, săţioase şi delicioase.

Adăugaţi o delicioasă varietate meselor vegetariene, cu această colecţie extinsă de aproape 200 de reţete, integral testate de specialişti.
Veţi găsi aici multe sfaturi şi recomandări utile de la experţi, pentru a planifica meniuri deosebite.

Anul apariției: 2014

Format: 21.0 × 21.0 cm

Număr pagini: 324

Copertă: Paul Moore

Traducere: Emilia Vesa

Fotograf: Allan Rosenberg, Chris Shorten

Autor: Chuck Williams (editor)

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-588-408-3