Telefon Curtea Veche

Jamie Oliver

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)

Jamie Oliver

Pachet Jamie Oliver

1.074,98 lei

Fără TVA: 1.023,79 lei

Top 11 bestselleruri într-un pachet de colecție.Pachetul conține următoarele titluri: Comfort Food, Economisește cu Jamie, Găteşte în 15 minute cu Jamie, Găteşte în 30 de minute cu Jamie, Super food în fiecare zi, Super food pentru toată familia, Rețetele de Crăciun ale lui Jamie Oliver, Jamie găteş..

Jamie Oliver

Rețetele de Crăciun ale lui Jamie Oliver

130,00 lei

Fără TVA: 123,81 lei

,,Această carte este încununarea a 17 ani de muncă în care m-am straduit să rafinez o serie de reţete uimitoare , însoţite de sfaturi şi trucuri care vă vor fi de folos de fiecare dată când veţi pătrunde în spaţiul familiar al bucătăriei voastre de acasă. O scriu o singură dată, aşa că m-am asig..

Jamie Oliver

Super food pentru toata familia

95,00 lei

Fără TVA: 90,48 lei

Jamie Oliver este un fenomen global în domeniul culinar și al campaniilor pe această temă. În cei 19 ani de carieră, ca vedetă de televiziune și autor de cărţi, a convins milioane de oameni să îndrăgească gătitul, alegând mâncăruri delicioase, proaspete, preparate integral acasă. Prin intermediu..

Jamie Oliver

Jamie găteşte în Italia

110,00 lei

Fără TVA: 104,76 lei

Jamie Oliver este un fenomen global în domeniul culinar şi al campaniilor pe această temă. În cei 19 ani de carieră, ca vedetă de televiziune şi autor de cărţi, a convins milioane de oameni să îndrăgească gătitul, alegând mâncăruri delicioase, proaspete, preparate integral acasă. Prin intermediul or..

Jamie Oliver

5 ingrediente: mese rapide&ușoare

90,00 lei

Fără TVA: 85,71 lei

Jamie Oliver, autorul celor mai bine vândute cărți culinare din toate timpurile în Marea Britanie, revine cu o lucrare senzațională. Concentrându-se pe combinații incredibile de 5 ingrediente, a creat 130 de rețete, pe baza cărora puteți prepara bunătăți pentru mesele zilnice. Autorul vă dă idei pen..

Jamie Oliver

Super Food în fiecare zi

90,00 lei

Fără TVA: 85,71 lei

***Erată: în prezenta ediție există o mică eroare la pagina 30 - în loc de "1 lingură cu vârf de praf de copt", cantitatea corectă este "1 linguriță cu vârf de praf de copt". Următoarea ediție a cărții va conține această modificare. Aceasta este cea mai personală carte pe care am scris o până acum ș..

Jamie Oliver

Comfort Food

100,00 lei

Fără TVA: 95,24 lei

Această nouă carte a mea conține, fără îndoială, cele mai savuroase, inedite și fascinante rețete din minunatul univers al aromelor pentru suflet. E vorba de acele plăceri vinovate, simple și gustoase, pe care le adorăm cu toții. Cartea celebrează amintirile nostalgice, tradițiile, mâncărurile prefe..

Jamie Oliver

Economisește cu Jamie

100,00 lei

Fără TVA: 95,24 lei

Această carte vă va învăţa cum SĂ GĂTIŢI MÂNCARE SAVUROASĂ ŞI HRĂNITOARE, ECONOMISIND BANIMă refer la AROME GROZAVE, reţete de suflet care VĂ VOR UMPLE DE bucurie & MESE COLORATE şi energizante.Fiecare reţetă este foarte NUTRITIVĂ & MAI IEFTINĂ LA PORŢIE DECÂT un meniu cumpărat.E timpul să abordaţi ..

Jamie Oliver

Găteşte în 15 minute cu Jamie

90,00 lei

Fără TVA: 85,71 lei

Această carte corespunde întru totul exigenţelor pe care le au cititorii mei: mâncare foarte rapidă, gustoasă, nutritivă, ce se poate savura în fiecare zi a săptămânii.Elaborarea acestor reţete a fost o experienţă complet nouă pentru mine şi, de aceea, m-am asigurat că toate sunt metodic scrise, ing..

Jamie Oliver

Găteşte în 30 de minute cu Jamie

90,00 lei

Fără TVA: 85,71 lei

O METODĂ REVOLUŢIONARĂ DE A GĂTI RAPID MÂNCARE BUNĂ Vă voi arăta cum să puneţi pe masă un meniu complet – în 30 de minute fix! Nu un singur fel de mâncare, ci un întreg festin cu bunătăţi minunate. Dacă sunteţi ca mine – vă place mâncarea şi, în plus, aveţi câteva guri înfometate de hrănit cân..

Jamie Oliver

Jamie, ministrul hranei sănătoase. Oricine poate...

90,00 lei

Fără TVA: 85,71 lei

Dacă aţi crezut că nu veţi învăţa niciodată cum să gătiţi, atunci credeţi-mă, luaţi aceste reţete şi imaginile lor pas cu pas şi în 24 de ore veţi găti mâncăruri delicioase. Prepararea hranei bune pornind de la zero este o abilitate simplă şi, dacă v-o însuşiţi, economisiţi bani, vă simţiţi bine..

Jamie Oliver

Să gătim cu Jamie. Cum să devii un bucătar mai...

90,00 lei

Fără TVA: 85,71 lei

Cum să devii un bucătar mai bun Nici nu vă pot spune cât de mult am visat să scriu această carte. Este cea mai grozavă carte pe care am realizat-o vreodată şi m-am străduit să iasă o lucrare clasică şi modernă în acelaşi timp, valabilă azi şi pentru totdeauna. Indiferent dacă sunteţi student, u..

Jamie Oliver

La masă cu Jamie

90,00 lei

Fără TVA: 85,71 lei

E ora mesei !La masă cu Jamie nu seamănă cu nici o altă carte de bucate. Pe lângă cuptor, această carte este cel mai important lucru care trebuie să se afle în bucătăria dumneavoastră. De ce? Fiindcă ea nu vă prezintă doar 120 de reţete extraordinare, ci vă ajută să alegeţi un mod de viaţă. Cartea n..

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)