Bine ai venit!
|
| |
Autor

Ligia Pop

Ligia Pop

Ligia Pop este liderul documentat în materie de alimentație sănătoasă și raw food din România. Fiind mereu preocupată de o viață sănătoasă și nutriție, pe parcusul a 15 ani a aprofundat acest subiect prin studierea informațiilor oferite de personalități internaționale, profesori, doctori și academicieni în domeniu.

Începand din anul 2008 și-a urmat chemarea și s-a reprofilat pe promovarea intensă a unui stil de viață sănătos, devenind raw food chef și urmând mai intens specializarea în nutriție. Din anul 2009, a promovat acest stil de viață prin publicarea de articole, prin apariții in mass-media, prin prezentări de sănătate și participarea la evenimente naționale.

A publicat șase cărți de specialitate: Rețete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan Cookbook“); Germeni și vlăstari: surse de sănătate și energie; Deserturi pentru părinți și copii sănătoși; Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere naturală și un bebe sănătos; Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari, precum și cartea de față, ajunsă acum la a doua ediție. La acestea se adaugă o metodă de pian, Pași în lumea muzicii.

Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef. Pe lângă numeroasele sale activități, organizează anual, în toată țara, ediții ale Raw Generation Expo, evenimente ce promovează un stil de viață sănătos, echilibrat, fiind totodată gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu Ligia“.