Bine ai venit!
|
| |
Brené Brown - Carte dezvoltare personală-Puterea Vulnerabilității (AUDIOBOOK) - Curtea Veche Publishing
Digital

Carte dezvoltare personală-Puterea Vulnerabilității (AUDIOBOOK)

Bazându-se pe 12 ani de cercetări deschizătoare de drumuri, Brené Brown demolează mitul cultural potrivit căruia vulnerabilitatea ar fi o slăbiciune și demonstrează că, dimpotrivă, este trăsătura care ne dă adevărata măsură a curajului.

Brené Brown, doctor în asistență socială, este profesoară și cercetătoare în cadrul Universității din Houston. Și‑a petrecut ultimii 20 de ani studiind curajul, vulnerabilitatea, rușinea și empatia și este autoarea mai multor volume cotate bestsellere de către The New York Times.

La Curtea Veche Publishing au fost traduse până în prezent Daring Greatly (Curajul de a fi vulnerabil, 2016), Rising Strong, Braving the Wilderness (Curajul în sălbăticie, 2018) și Dare to Lead (Îndrăznește să conduci, 2019). Discursul ei de la conferințele TED Houston, „The Power of Vulnerability“, a adunat peste 50 de milioane de vizualizări, numărându‑se printre primele cinci discursuri TED din întreaga lume.

Locuiește în Houston, Texas, împreună cu Steve, partenerul ei de aproape trei decenii, și cu copiii lor, Ellen și Charlie.

Carte dezvoltare personală-Puterea Vulnerabilității (AUDIOBOOK) - Descriere și informații

În lectura Luanei Stoica.


Atunci când povestește Brené Brown, aproape uiți că asculți o autoare de talie mondială, renumită cercetătoare a sentimentului de rușine, și ai senzația că-ți vorbește un om cald, o prietenă bună. Care te face să râzi, să plângi și să-ți dai voie să fii tu însuți, spunându-ți tot felul de adevăruri -- uneori dureroase, dar mereu vindecătoare. Cu umor, naturalețe, empatie și o documentare temeinică, bazată pe ani și ani de studiu, Brené Brown ne invită în Puterea vulnerabilității să fim ascultători activi ai unei serii de conversații-experiență despre autenticitate, anxietate, curajul de a fi imperfecți, vulnerabilitate, iubire, frici și despre cum să ne lăsăm văzuți, mai ales de noi înșine.

Lectură: Luana Stoica

Format: Audiobook Download

Traducere: Silvia Năstasie

Autor: Brené Brown

Titlu original: The Power of Vulnerability. Teachings on Authenticity, Connection, and Courage

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1544-8