Bine ai venit!
|
| |
Jennie Allen - Eliberează-te de gândurile toxice - Curtea Veche Publishing
-25%

Eliberează-te de gândurile toxice

33,75 lei 45,00 lei
Cu toții greșim, călcăm strâmb, țipăm la propriii copii, ne enervăm pe cei mai buni prieteni, ne criticăm partenerii sau ne judecăm aproapele. Important este să recunoaștem acest lucru, să ne cerem iertare și să încercăm să fim nu cei mai buni, doar mai buni.

Jennie Allen (n. 1976) a absolvit Seminarul Teologic din Dallas, are un master în studii biblice și predă în cadrul bisericii Austin Stone, unde soțul ei, Zac, este pastor. Cuplul are patru copii, dintre care cel mai mic a fost adoptat din Rwanda. Jennie Allen este autoarea mai multor cărți de inspirație creștină și fondatoarea organizației IF:Gathering, care adună la un loc și inspiră o nouă generație de femei pentru a-și îndrepta mintea și sufletul spre credința în Dumnezeu.

Știu din propria experiență cât de ușor ajung gândurile să te facă să-ți pui la îndoială credința și să te arunce în vârtejul emoțiilor negative. Echipează-te cu unelte biblice practice menite să te ajute să preiei controlul asupra gândurilor tale, pentru a nu ajunge controlat de ele.

Christine Caine

Știi cărțile acelea din care cumperi douăzeci de exemplare și le împarți hotărât tuturor celor pe care îi cunoști? Ei bine, cartea de față e una dintre ele. Jos pălăria. Puternică. Profetică. Necesară.

Jefferson Bethke

Mă bucur atât de mult că Jennie abordează un subiect dificil cu care se confruntă mulți dintre noi. Redeșteptarea propriei minți este esențială pentru o viață împlinită întru Hristos. Aceste pagini îți arată limpede cum să te eliberezi de gândurile toxice și cum să trăiești liber.

Rebekah Lyons

Cartea de față, esențială și provocatoare, se angajează să ofere cititorului adevăruri despre Biblie, teologie, știință, discipline spirituale, sănătate mintală și, nu în cele din urmă, despre credința în Isus. Cu sinceritate și vulnerabilitate, Jennie ne împărtășește propriile greutăți, într-o carte care cred cu tărie ca îi va schimba, îi va binecuvânta și le va da putere tuturor celor care o vor citi.

Eugene Cho

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Eliberează-te de gândurile toxice - Descriere și informații

Ţi s-a întâmplat să te trezești în toiul nopţii paralizat de anxietate? Gândurile au atâta forță: ele declanșează emoții, duc la acțiuni, formează obiceiuri și ajung, în cele din urmă, să ne dicteze viaţa. Jennie Allen cunoaște însă calea spre liniștea sufletului și te învaţă cum să te eliberezi de gândurile toxice: prin puterea rugăciunii.


Ții în mâini ghidul perfect pentru toţi cei care încă rătăcesc prin întunericul neîncrederii, o călăuză menită să-ți redea pacea interioară și liniștea cugetului, să-ți poarte paşii înapoi spre lumina credinţei în sine și, în cele din urmă, în Dumnezeu.

Anul apariției: 2022

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 352

Traducere: Alexandru Botea

Autor: Jennie Allen

Titlu original: Get Out of Your Head. Stopping the Spiral of Toxic Thoughts

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1120-4