Bine ai venit!
|
| |

Sindbad marinarul

Din 1001 de nopți. Repovestire
30,00 lei
Așa multe poveşti extraordinare, așa multe personaje extraordinare, așa multe cărţi extraordinare! Citește aceste repovestiri ale celor mai fascinante cărţi ale lumii și vei descoperi că volumele din colecția Real Reads sunt o extraordinară încântare! Bine ai venit în lumea captivantă Real Reads!

Ali Abdul-Qader este autor de cărți pentru copii.

Câte aventuri periculoase! Sunt uimită că Sindbad a ajuns acasă cu bine de fiecare dată.

Alice, 11 ani

Sindbad marinarul - Descriere și informații

Un răget cumplit s-a auzit din gura peşterii şi, spre groaza noastră, am văzut un monstru uriaş venind spre noi. Avea pielea de un verde-stricat, iar ochii roşii îi străluceau ca nişte cărbuni aprinşi. Sindbad adună o avere impresionantă din călătoriile sale, dar nu poate rezista tentaţiei de a porni în alte expediţii periculoase către ţinuturi îndepărtate. Oare există ceva pe lumea asta care să-l facă să rămână acasă, la Bagdad?


Când ajunge în valea cu şerpi uriaşi, se pare că Sindbad nu mai are scăpare. Ce plan isteţ pune la cale pentru a se salva?


Cum ar putea supravieţui Sindbad şi prietenii lui atunci când sunt capturaţi de un monstru uriaş care pare c-ar vrea să-i gătească şi să-i mănânce unul câte unul? Bătrânul Mării pare slăbit şi plăpând şi îi cere ajutorul lui Sindbad. Dar e oare demn de încredere?


Sindbad se căsătoreşte pentru prima oară, dar soarta îl loveşte din nou când soţia i se îmbolnăveşte şi moare. Oare atunci când îşi va lua o a doua soţie, va avea mai mult noroc şi va fi fericit alături de ea?

Anul apariției: 2021

Format: 13 × 20 cm

Număr pagini: 64

Ilustrații: Sura Ghazwan

Traducere: Elena Tătaru

Autor: Ali Abdul-Qader

Titlu original: Sinbad the Saylor.From the One Thousand and One Nights

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-1087-0