Bine ai venit!
|
| |
Harriet Muncaster - Isadora Moon aduce magia iernii - Curtea Veche Publishing
-40%

Isadora Moon aduce magia iernii

Jumătate vampir, jumătate zână, ÎNTRU TOTUL UNICĂ!
27,00 lei 45,00 lei
Un concept care aduce împreună două lumi într-un singur personaj: Isadora Moon e pe jumătate vampiriță, pe jumătate zână. Cele două jumătăți nu se împacă întotdeauna foarte bine, astfel încât fetița e pusă în fața unor decizii dificile.

Harriet Muncaster (n. 1988) s-a născut în Arabia Saudită, iar familia ei s-a întors în Anglia pe când ea avea un an și jumătate. În prezent locuiește împreună cu soțul și fiica ei la țară, în Bedfordshire. A studiat ilustrație de carte la Norwich University College of Art și a terminat un master în ilustrație de carte pentru copii la Ruskin University în 2012.

Prima sa carte pentru cei mici, I Am a Witch's Cat, a primit Premiul Blue Hen Book. Seria Isadora Moon a început să apară începând cu 2016. În 2019, la Târgul de Carte de la Madrid, Muncaster s-a situat printre primii trei cei mai cumpărați autori.

Scriitoarei îi place cel mai mult să se întâlnească cu micuții cititori, care de multe ori se îmbracă în culorile Isadorei și ale ei: roz și negru.

Isadora Moon aduce magia iernii - Descriere și informații

Vârstă recomandată: 6-10 ani

Mama ei este zână, tatăl este vampir, iar ea este câte puțin din amândouă!

Isadora adoră să se joace în zăpadă, iar creațiile ei prind viață cu ajutorul baghetei magice a mătușii sale, o adevărată zână a zăpezii! Dar zăpada magică nu durează veșnic. Fetița trebuie să-și salveze noii prieteni de la dispariție. Astfel că va porni într-o călătorie tocmai în ținuturile veșnic înghețate. Pe lângă lectura acestor aventuri, micii cititori au ocazia să învețe jocuri și retețe originale.

Anul apariției: 2020

Format: 13.0 x 18.5 cm

Număr pagini: 160

Traducere: Dana Dincă

Autor: Harriet Muncaster

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0736-8