Telefon Curtea Veche

Pachet Poveștile Cristinei

211,00 lei
  • Disponibilitate: Pre-Order
Patru dintre cele mai populare titluri din cea mai îndrăgită colecție de cărți pentru copii: Poveștile Cristinei.

Vârstă recomandată:  2-10 ani

Pachetul conține următoarele titluri de Cristina și Alex Donovici:

Norișorul Roz (sub 3 ani) – scapă de teama de întuneric! Citește-i la culcare despre Norișorul Roz, cel mai îndrăgit personaj de pe povestilecristinei.ro. Copilul tău va învăța de la el că a fi diferit nu este deloc ceva rău: descoperind că este altfel decât frații săi, Norișorul Roz caută să-și găsească menirea în lume. După o minunată aventură, va descoperi acceptarea propriei unicități.

Secretul Norișorului Roz (sub 3 ani) - simpaticul personaj vine din nou în ajutorul copiilor mici, care se tem de întuneric. Aceștia vor porni alături de el pe un drum al cunoaşterii de sine şi vor înţelege că diferenţele dintre oameni sunt cele care îi apropie unii de ceilalţi şi vor afla că întunericul este doar... ei bine, ce este întunericul vor descoperi în carte.

O girafă în spațiu și ale șapte lumi ascunse (6-10 ani) - poveşti perfecte pentru a fi citite copiilor seara, înainte de culcare. Aceştia vor adormi zâmbind şi vor regăsi în vis fiinţele fantastice pe care şi le imaginează - prinți, prințese și creaturi magice, adaptate, însă, vremurilor noastre și eliminând violența sau agresivitatea care pot aduce anxietăți celor mici.

Întâmplări vindecătoare (6-10 ani)  – 8 povești cu soluții pentru problemele mari ale celor mici. O lume populată de șoricei năstrușnici, ciupercuțe poznașe, dovlecei vorbitori sau sirene jucăușe de la care copiii au mereu o lecție de învățat. Deși destul de diferite între ele prin subiectele abordate și prin personajele cărora le dau viață, toate poveștile sunt, de fapt, fețe ale aceleiași monede; sau, pentru a folosi drept metaforă titlul uneia dintre ele, fațete ale aceluiași „cub al fericirii“.

Scrie o recenzie

Intră in cont sau înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o recenzie.