Bine ai venit!
|
| |
Jessica Baum - Ebook Atașamentul anxios - Curtea Veche Publishing
Digital

Ebook Atașamentul anxios

Cum să nu mai depinzi de celălalt
Pe înțelesul tuturor, cartea scrisă de Jessica Baum dezvăluie cauzele profunde aleatașamentului anxios, care deseori își are rădăcinile în copilărie și în legăturile cu părinții.

Jessica Baum este fondatoarea Relationship Institute of Palm Beach, care oferă terapie de cuplu, consiliere de familie și psihoterapie în tratamentul dependențelor din 2011. În calitate de psihoterapeută cu peste 10 ani de experiență, Baum a ajutat mii de clienți cu abordarea sa: metoda împli-nirii de sine. Prin intermediul companiei Be Self-full® (beselffull.com), oferă cursuri online de coaching și cursuri transformaționale, venind în spri-jinul indivizilor și al cuplurilor care vor relații sănătoase și de lungă durată.


Într-o lume a promisiunilor fără conținut, Baum a scris o carte care îți garantează rezultatele. Te conduce într-o călătorie în care vei descoperi de ce ești afectat de nesiguranță în relații și îți oferă instrumentele necesare pentru a-ți rezolva problemele și pentru a-ți crea un viitor plin de sens.

Dr. Paul L. Hokemeyer

Cartea scrisă de Jessica Baum e o gură de aer proaspăt. Printr-o abordare care îmbină cunoștințele clinice cu spiritualitatea, ea te ajută să distingi nuanțele relațiilor din epoca modernă și îți arată calea realistă către vindecarea interioară.

James McCrae

O carte lucidă și foarte practică.

Sunday Times

O voce caldă se face auzită dintre aceste pagini, făcându-ne atenți la ceea ce e mai important în legăturile cu ceilalți. Scrisă într-un stil agreabil, cartea ne învață cum să nu ne mai pierdem în atașament și să revenim la noi înșine. Este utilă pentru oricine vrea să-și recâștige independența și să-și construiască o relație bazată pe dragoste adevărată.

Albert Wong

O carte esențială pentru toți cei aflați în relații care le sporesc anxietatea. În porții egale de elemente științifice și lucruri spuse din suflet, te îndrumă pas cu pas spre legături profunde, în care există susținere reciprocă. O lectură extraordinară pentru ambii parteneri!

Bonnie Badenoch

Jessica Baum se implică total în ceea ce face, iar acest volum este un cadou nemaipomenit pentru adevăratul tău eu. Iubirea de sine este fundamentul unei vieți împlinite și echilibrate. Dragi cititori, această carte e o adevărată desfătare.

Shannon Kaiser

Vezi mai mult

Vezi mai putin

Ebook Atașamentul anxios - Descriere și informații

Ți se întâmplă să-ți spionezi partenerul pe rețelele de socializare? Vorbești în permanență cu prietenii despre el și despre relația voastră? Dacă nu-ți răspunde la mesaje, intri în panică? În cazul în care răspunsul tău la aceste întrebări e afirmativ, s-ar putea să suferi de atașament anxios.

Bazându-se pe noile descoperiri din neuroștiințe, autoarea arată cum ne putem modifica rețelele neuronale care ne țin prizonieri într-un anumit tipar de gândire și comportament, astfel încât să avem relații trainice și armonioase. Urmându-i sfaturile și făcând exercițiile propuse de ea, îți vei schimbav iața începând chiar de azi, devenind mai sigur de tine.

Anul apariției: 2023

Format: e-book

Traducere: Ioana Manolache

Autor: Jessica Baum

Titlu original: Anxiously Attached. Becoming More Secure in Life and Love

Format ediție: Digital

ISBN : 978-606-44-1542-4