Bine ai venit!
|
| |
Sharon Salzberg - Carte dezvoltare personală-Iubirea reală - Curtea Veche Publishing
-25%

Carte dezvoltare personală-Iubirea reală

Arta unei conexiuni conștiente
33,75 lei 45,00 lei
Nu numai că suntem vrednici de iubire, spune Salzberg, ci avem cu toții un dar înnăscut, o putere fundamentală: aceea de a oferi iubire. Dacă învățăm să ne prețuim pe noi înșine și să ne îmbrățișăm cu blândețe atât zonele luminoase, cât și pe cele de umbră, vom reuși să dăruim aceeași bunătate iubitoare și celor din jur.

Sharon Salzberg (n. 1952) este cel mai vândut autor și profesor de practici de meditație budistă în Occident. În 1974, a cofondat Insight Meditation Society la Barre, Massachusetts, cu Jack Kornfield și Joseph Goldstein. Accentul ei este pus pe metodele vipassanā (perspicacitate) și mettā (bunătatea iubitoare). Toate aceste metode își au originea în tradiția budistă Theravada.

Salzberg oferă o abordare modernă și seculară a învățăturilor budiste, făcându-le accesibile tuturor.

The Huffington Post

Carte dezvoltare personală-Iubirea reală - Descriere și informații

Ca să avem parte de iubire nu e nevoie să cucerim Everestul, nici să compunem un șlagăr care să ajungă viral pe YouTube. Căci pentru iubire nu trebuie să ne zbatem – o merităm pur și simplu. Este convingerea profundă pe care Sharon Salzberg – cea care are meritul de a fi adus practicile mindfulness în cultura occidentală încă din 1974 – o așază la baza acestui veritabil ghid de meditație, inspirat din viața de zi cu zi a oamenilor de rând.


În pofida zgomotului din cultura noastră actuală și a iluziilor pe care le vinde, iubirea reală este mai simplă decât am crede și ne poate vindeca rănile sufletești, legându-ne prin fire delicate, dar trainice, de toți semenii noștri. Acea iubire este la numai un pas distanță.

Anul apariției: 2019

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 352

Traducere: Cezar Florea

Autor: Sharon Salzberg

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0212-7