Liniștea vorbește

Descriere

A doua carte a maestrului spiritual Eckart Tolle aprofundează învățăturile din „Puterea prezentului“ într-un stil la fel de clar și elocvent.
arrow-left

Liniștea vorbește este o călătorie spirituală, una care îți va dezvălui o nouă stare de conștiință și o înțelegere mai profundă a lumii în care trăiești. Această carte mi-a îmbogățit viața.

– Neal Donald Walsh

arrow-left

Aceasta nu este o carte pe care s-o citeşti din scoarţă în scoarţă şi apoi s-o uiţi în bibliotecă. Trăieşte cu ea, răsfoieşte-o frecvent şi, cel mai important, las-o deoparte la fel de frecvent, altfel spus, petrece mai mult timp ţinând-o în mână decât citind-o. Mulţi cititori vor simţi impulsul firesc de a se opri după fiecare frază, de a face o pauză pentru a reflecta asupra celor scrise. Este mult mai util şi mai important să te opreşti din citit decât să continui să citeşti. Îngăduie cărţii să-şi îndeplinească menirea, să te trezească şi să te scoată la lumină departe de cărările bătătorite ale gândirii tale repetitive şi condiţionate.

– Eckhart Tolle

Detalii

Anul apariției: 2018
Format: 13 × 20 cm
Număr pagini: 88
Ediția: a II-a
Traducere: Ovidiu George Vitan
Autor: Eckhart Tolle
Titlu original: Stillness Speaks
Cod produs: 978-606-440-025-3
Despre autor

Eckhart Tolle

Eckhart Tolle (n. 16 februarie 1948) este considerat unul dintre cei mai originali şi mai inspiraţi călăuzitori spirituali ai timpului nostru. S‑a născut în Germania, unde şi‑a petrecut primii 13 ani din viaţă. După ce a absolvit Universitatea din Londra, a devenit cercetător şi îndrumător la Universitatea Cambridge. La 29 de ani, în urma unei transformări spirituale profunde, vechea sa identitate... >

Pachete

icon-favorite
icon-favorite
92,00 lei
icon-favorite
503,00 lei
icon-favorite
159,00 lei
icon-favorite
321,00 lei
icon-favorite
icon-favorite
93,00 lei
icon-favorite
257,00 lei

Produse asemănătoare