Bine ai venit!
|
| |
Joseph Hadad - Joseph Hadad. Omul - Curtea Veche Publishing
-10%

Joseph Hadad. Omul

40,50 lei 45,00 lei
Născut în Israel, din părinți cu origini marocane și tunisiene, Joseph Hadad a intrat în adolescență la Școala de Bucătari din Haifa și astfel și-a descoperit marea pasiune. S-a remarcat rapid în bucătăriile hotelurilor unde a lucrat și a devenit, în 1989, executive chef la unul dintre cele mai mari hoteluri din Israel.

Născut în Israel, din părinți cu origini marocane și tunisiene, Joseph Hadad a intrat în adolescență la Școala de Bucătari din Haifa și ast­fel și-a descoperit marea pasiune. S-a remarcat rapid în bucătăriile hotelurilor unde a lucrat și a devenit, în 1989, executive chef la unul dintre cele mai mari hoteluri din Israel. În culmea gloriei, a plecat la București, în 1996, unde viața l-a pus la încercare, dar i-a oferit și recompense. De atunci, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, om de televiziune, proprietar de restaurante și consultant internațional de specialitate. Dincolo de israelianul temperamental pe care publicul îl știe de la televizor, iar pasionații de mâncare, din restaurante, se află un om sensibil, meticulos, hotărât, un bun dascăl, un fiu, tată, prieten.

Încet-încet am învățat bucătăria [...]. E ca atunci când te îndrăgostești, când petreci timp cu o fată și începe să îți placă tot ceea ce zice și face.

Joseph Hadad

Joseph Hadad. Omul - Descriere și informații

În culmea gloriei, a plecat la București, în 1996, unde viața l-a pus la încercare, dar i-a oferit și recompense.

De atunci, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, om de televiziune, proprietar de restaurante și consultant internațional de specialitate. Dincolo de israelianul temperamental pe care publicul îl știe de la televizor, iar pasionații de mâncare, din restaurante, se află un om sensibil, meticulos, hotărât, un bun dascăl, un fiu, tată, prieten.

Andra Iliaș este jurnalist de peste 20 de ani. A lucrat pentru diverse reviste, iar în ultimii ani s-a dedicat pasiunii culinare prin abordarea domeniului horeca dintr-o perspectivă documentată, scriind pentru publicații și site-uri de specialitate și oferind consultanță pentru restaurante. A absolvit un curs profesional de bucătari pentru a fi sigură că vorbește același limbaj și a studiat domeniul atât din punctul de vedere al combinațiilor alimentare, cât și al istoriei sau al bucătăriilor etnice pe care le explorează în călătoriile sale în întreaga lume. Informații despre activitatea ei se găsesc pe blogul www.andra-ilias.ro

Anul apariției: 2019

Format: 13.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 172

Autor: Andra Iliaș

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0345-2

Joseph Hadad. Omul - Cărți asemănătoare