Adi Hădean
BIOGRAFIE

Adi Hădean s-a făcut cunoscut în lumea exigentă a gastronomiei ca urmare a pasiunii, dedicării și măiestriei sale culinare, calități care i-au adus numeroși fani încă de la începuturile aparițiilor sale publice. Debutul în bucătăria profesionistă și l-a făcut în 1998, iar de atunci a găzduit mai multe emisiuni TV, a publicat cărți purtând semnătura sa ori a contribuit la publicarea altor cărți, îmbogățind terminologia gastronomică, și s-a implicat în numeroase proiecte sociale. 

Pasiunea care l-a determinat să facă din gătit o profesie o împleteşte, dând dovadă de aceeași măiestrie, cu celelalte preocupări ale sale, fotografia şi scrisul. De la data lansării până în prezent, blogul său culinar a fost citit de peste 27 de milioane de vizitatori, cu o medie de 20 000 de vizitatori unici pe zi. Astfel, Adi Hădean este și unul dintre cei mai apreciați bloggeri culinari din România.

#24centimetri
-10%

37,00 lei

33,30 lei

Descriere Motorul care l-a propulsat pe Adi Hădean în viață și în carieră este tenacitatea cu care şi-a urmărit visul de a deveni bucătar, trecând peste multe dificultăţi. Motorul care îl va propulsa în atenția iubitorilor de literatură este stilul alert, susținut de imensul talent cu care împărtășește experiențe de viață, trecându-le prin filtre etice – educația de acasă – și literare – cărțile citite cu aceeași pasiune cu care gătește.