Joseph Hadad
Autor

Joseph Hadad

Autori români Cărți În afara colecțiilor

BIOGRAFIE

Născut în Israel, din părinți cu origini marocane și tunisiene, Joseph Hadad a intrat în adolescență la Școala de Bucătari din Haifa și ast­fel și-a descoperit marea pasiune. S-a remarcat rapid în bucătăriile hotelurilor unde a lucrat și a devenit, în 1989, executive chef la unul dintre cele mai mari hoteluri din Israel. În culmea gloriei, a plecat la București, în 1996, unde viața l-a pus la încercare, dar i-a oferit și recompense. De atunci, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, om de televiziune, proprietar de restaurante și consultant internațional de specialitate. Dincolo de israelianul temperamental pe care publicul îl știe de la televizor, iar pasionații de mâncare, din restaurante, se află un om sensibil, meticulos, hotărât, un bun dascăl, un fiu, tată, prieten.

Descriere Născut în Israel, din părinți cu origini marocane și tunisiene, Joseph Hadad a intrat în adolescență la Școala de Bucătari din Haifa și astfel și-a descoperit marea pasiune. S-a remarcat rapid în bucătăriile hotelurilor unde a lucrat și a devenit, în 1989, executive chef la unul dintre cele mai mari hoteluri din Israel.