Bine ai venit!
|
| |
Harriet Muncaster - Isadora Moon își serbează ziua de naștere - Curtea Veche Publishing
-15%

Isadora Moon își serbează ziua de naștere

Jumătate vampir, jumătate zână, întru totul unică!
38,25 lei 45,00 lei
Îndrăgeşte noaptea, liliecii şi costumul negru de balet, dar şi soarele strălucitor, bagheta magică şi îl adoră pe Iepuraşul Roz. Însă cu mama şi tatăl ei în rolul organizatorilor, nimic nu va semăna cu petrecerile la care a mai fost...

Harriet Muncaster (n. 1988) s-a născut în Arabia Saudită, iar familia ei s-a întors în Anglia pe când ea avea un an și jumătate. În prezent locuiește împreună cu soțul și fiica ei la țară, în Bedfordshire. A studiat ilustrație de carte la Norwich University College of Art și a terminat un master în ilustrație de carte pentru copii la Ruskin University în 2012.

Prima sa carte pentru cei mici, I Am a Witch's Cat, a primit Premiul Blue Hen Book. Seria Isadora Moon a început să apară începând cu 2016. În 2019, la Târgul de Carte de la Madrid, Muncaster s-a situat printre primii trei cei mai cumpărați autori.

Scriitoarei îi place cel mai mult să se întâlnească cu micuții cititori, care de multe ori se îmbracă în culorile Isadorei și ale ei: roz și negru.

Isadora Moon își serbează ziua de naștere - Descriere și informații

Vârstă recomandată: 6-10 ani


Mama ei este zână, tatăl este vampir, iar ea este câte puțin din amândouă!


Isadorei i‑a plăcut în mod deosebit să meargă la petrecerile organizate cu ocazia aniversărilor zilelor de naștere ale prietenilor mei. Niciuna nu e la fel! Abia aștepta să vină ziua ei de naștere, ca să dea și ea o mare petrecere. Dar părinții ei au alte planuri. Oare va avea parte de o petrecere tradițională vampirească sau zânească?

Anul apariției: 2020

Format: 13.0 x 18.5 cm

Număr pagini: 128

Ediția: a II-a

Traducere: Cornelia Dumitru

Autor: Harriet Muncaster

Format ediție: Paperback

ISBN : 978-606-44-0684-2