Bine ai venit!
|
| |
Băiatul care a stins soarele
-25%
Hardcover

Băiatul care a stins soarele

22,50 lei 30,00 lei
Cine ar fi crezut că a savura o îngheţată ar putea fi un lucru atât de dificil?
Nr. pagini: 37 Format: 20.0 x 20.0 cm Categorii: Cărți, Autori străini, Ficțiune pentru copii, Povești , Clcc Imprint: Descriptoare: , ,

Paul Brown

După ce și-a câștigat insigna de artist ca Boy Scout, Paul a decis să urmeze o carieră în artă și design. Cu o experiență de peste 30 de ani în industria creativă , a lucrat în funcții creative superioare pentru unele dintre cele mai bune agenții de publicitate și companii de design din afara Londrei. Cu un ochi pentru idei și un fler pentru redactarea imaginativă, Paul a obținut numeroase premii, inclusiv Roses și Cream pentru creativitatea sa în publicitate, design și digital.

Micuţul Marcel nu doar iubea Îngheţata, era absolut înnebunit după ea! Din momentul în care se trezea, nu se putea gândi la nimic altceva... Visele îi erau „bântuite“ de îngheţată!


Dar razele fierbinţi ale soarelui îi stricau mereu bucuria, prefăcând îngheţata delicioasă într-un terci. Sătul de îngheţata care se topea, lui Marcel i-a venit o idee genială: va construi o rachetă, va zbura până la soare şi... îl va stinge!


Din păcate, acţiunile lui Marcel au avut consecinţe dintre cele mai grave. Şi-a dat seama că va trebui să găsească o cale pentru a repara lucrurile şi că va trebui să facă asta cât mai urgent!

Anul apariției: 2019

Format: 20.0 x 20.0 cm

Număr pagini: 37

Copertă: cartonată

Traducere: Raluca Davicenco

Autor: Paul Brown

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-0246-2

Cărți de același autor