Bine ai venit!
|
| |
Jana Bauer, Caroline Thaw - Zâna năzdrăvană și Pădurea fermecată - Curtea Veche Publishing
-25%
Hardcover

Zâna năzdrăvană și Pădurea fermecată

43,50 lei 58,00 lei
Cum iese Zâna năzdrăvană din bucluc de fiecare dată? Pornește într-o călătorie amuzantă pe urmele micuței zglobii și pătrunde în minunata lume a Pădurii fermecate.

Jana Bauer este o cunoscută autoare de cărți pentru copii. Cărțile ei sunt foarte amuzante, iar poveștile au subiecte puternice și captivante, așa că nu este de mirare că sunt savurate de oameni de toate vârstele. 

Caroline Thaw este o ilustratoare de origine engleză. Ilustrațiile pentru Zâna năzdrăvană și Pădurea fermecată reprezintă prima încercare a lui Caroline de a face ilustrație de carte, dar, chiar și așa, a reușit să creeze o lume cu adevărat magică.

Zâna năzdrăvană și Pădurea fermecată - Descriere și informații

O zână neastâmpărată este pedepsită de bunica ei și ajunge în Pădurea fermecată. Năzdrăvana își face de cap și, la început, reușește să-i necăjească pe majoritatea locuitorilor pădurii. Însă nu va dura mult până când între ei se va lega o frumoasă prietenie. Zânei îi place să se joace și are parte de multe aventuri cu ariciul, pârșul și alte animăluțe. Iar bufnița înțeleaptă îi ajută când dau de greu, găsind de fiecare dată o soluție salvatoare.

Anul apariției: 2021

Format: 15 × 21 cm

Număr pagini: 104

Copertă: cartonată

Ilustrații: Caroline Thaw

Traducere: Alina Popescu

Autor: Jana Bauer

Titlu original: Groznovilca v Hudi hosti

Format ediție: Hardcover

ISBN : 978-606-44-1052-8